whatsapp

Erdoğan, adil camii inşaatını inceledi

SİVİL TOPLUM 05.07.2018 - 12:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Erdoğan, adil camii inşaatını inceledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Adil cami inşaatını inceledi.
Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Kızılcalar Mahallesinde yapımı devam eden Adil caminin inşaatında incelemelerde bulundu. Burada ilgililerden bilgi alan Erdoğan, hayırseverlerin büyük emekleriyle yapılan caminin mahalleye yakışacak bir cami olacağına dikkat çekti. Erdoğan, "İnşallah biz de ne gerekiyorsa camimiz için yapacağız. Temennimiz bir an önce bitmesi ve bu süre zarfında emeği ve hayrı geçen vatandaşlarımızın manevi mutluluğa erişmesidir." dedi. Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Değerli, 500 metrekare alanda inşa edilen caminin bin kişilik kapasiteye sahip olacağını ifade etti.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Adil cami inşaatını inceledi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Kızılcalar Mahallesinde yapımı devam eden Adil caminin inşaatında incelemelerde bulundu.

Burada ilgililerden bilgi alan Erdoğan, hayırseverlerin büyük emekleriyle yapılan caminin mahalleye yakışacak bir cami olacağına dikkat çekti.

Erdoğan, "İnşallah biz de ne gerekiyorsa camimiz için yapacağız. Temennimiz bir an önce bitmesi ve bu süre zarfında emeği ve hayrı geçen vatandaşlarımızın manevi mutluluğa erişmesidir." dedi.

Cami Yaptırma, Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Değerli, 500 metrekare alanda inşa edilen caminin bin kişilik kapasiteye sahip olacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.