whatsapp

Engelliler derneği akülü araba bağışladı

YAŞAM 27.07.2016 - 13:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Engelliler derneği akülü araba bağışladı

Seydişehir Ümit Çocukları derneği, Kesecik mahallesinde ikamet eden engelli Ahmet İşleyen’e (76) akülü araba bağışladı.
Bir engelli vatandaşın günlük hayatını kolaylaştırdıklarını belirten Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, duyarlı hayırseverlerin katkılarını beklediklerini söyledi. 10 yıl önce geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yürüyemediğini dile getiren Yalçınkaya, ‘’Dernek yönetimi olarak engelleri kaldırmak adına çalışmalar yürütüyoruz. 10 yıl önce geçirdiği hastalıktan dolayı yürüyemeyen yatağa bağlı kalan Ahmet amcayı tekrar yaşama bağlamak için buradayız. Herkes bir engelli adayıdır. Bunun yaşı yeri ve zamanı yoktur. Bizler elimizden geldiği kadar imkanlar doğrultusunda engellilere ulaşmaya çalışmaktayız. Eşi Teslime İşleyen, ‘’ Böyle bir arabanın yıllardır özlemini çekiyorduk. Dernek yöneticileri bizlere böyle bir imkanı sundukları için teşekkür ediyorum” dedi. Ahmet İşleyen ise  kendisine akülü araç getiren herkese ayrı ayrı teşekkür ederek “Sizlere hep dua edeceğim. Allah sizden razı olsun” dedi. 
Seydişehir Ümit Çocukları derneği, Kesecik mahallesinde ikamet eden engelli Ahmet İşleyen’e (76) akülü araba bağışladı.

Bir engelli vatandaşın günlük hayatını kolaylaştırdıklarını belirten Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, duyarlı hayırseverlerin katkılarını beklediklerini söyledi.

10 yıl önce geçirdiği rahatsızlıktan dolayı yürüyemediğini dile getiren Yalçınkaya, ‘’Dernek yönetimi olarak engelleri kaldırmak adına çalışmalar yürütüyoruz. 10 yıl önce geçirdiği hastalıktan dolayı yürüyemeyen yatağa bağlı kalan Ahmet amcayı tekrar yaşama bağlamak için buradayız. Herkes bir engelli adayıdır. Bunun yaşı yeri ve zamanı yoktur. Bizler elimizden geldiği kadar imkanlar doğrultusunda engellilere ulaşmaya çalışmaktayız.

Eşi Teslime İşleyen, ‘’ Böyle bir arabanın yıllardır özlemini çekiyorduk. Dernek yöneticileri bizlere böyle bir imkanı sundukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Ahmet İşleyen ise  kendisine akülü araç getiren herkese ayrı ayrı teşekkür ederek “Sizlere hep dua edeceğim. Allah sizden razı olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.