whatsapp

Engelli vatandaşa akülü araba verildi

SİVİL TOPLUM 08.06.2018 - 11:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Engelli vatandaşa akülü araba verildi

Konya’nın Seydişehir ilçesi Bostandere Mahallesinde yaşayan dizlerinden aşağısı tutmayan 67 yaşındaki Yaşar Dedeoğlu’na akülü engelli aracı hediye edildi.
Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, hayırseverlerin katkısıyla engelli vatandaşa yardım etmeyi amaçladıklarını belirterek hayatın her alanında yer almasını istediklerini söyledi. İlçedeki engelli vatandaşların hayatın içinde olmaları için çalıştıklarını kaydeden Başkan Münevver Yalçınkaya sözlerine, "İnsanın en önemli nimeti sağlıktır. Bunu kıymetini bilmek gerekir. Yıllardan beri ilçemizde sağlığını kaybeden veya doğuştan engeli olan vatandaşlarımızın sokağa çıkmasını ve eve mahkûm olmaktan kurtarılmasını amaç ediniyoruz. Bu amaçla bir vatandaşımızı daha halkın arasına kavuşmasını sağladık. " dedi.  Derdine çare bulmak için uğraş verdiğini anlatan engelli Yaşar Dedeoğlu, “ 10 yıl önce geçirdiğim hastalık yüzünden evden dışarı çıkamaz oldum. Eşim ve çocuklarım yardım ediyordu. Onlara da zor oluyordu. Derneğin engellilere destek olduğunu öğrendim. Bana yardımcı oldular. Sebep olanlardan Allah razı olsun. Çok mutlu oldum, çok memnunum. Hayırseverlerin engellilere böyle desteklerin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü herkesin başına hastalık gelebiliyor. Teşekkür ediyorum”
Konya’nın Seydişehir ilçesi Bostandere Mahallesinde yaşayan dizlerinden aşağısı tutmayan 67 yaşındaki Yaşar Dedeoğlu’na akülü engelli aracı hediye edildi.

Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, hayırseverlerin katkısıyla engelli vatandaşa yardım etmeyi amaçladıklarını belirterek hayatın her alanında yer almasını istediklerini söyledi.
İlçedeki engelli vatandaşların hayatın içinde olmaları için çalıştıklarını kaydeden Başkan Münevver Yalçınkaya sözlerine, "İnsanın en önemli nimeti sağlıktır. Bunu kıymetini bilmek gerekir. Yıllardan beri ilçemizde sağlığını kaybeden veya doğuştan engeli olan vatandaşlarımızın sokağa çıkmasını ve eve mahkûm olmaktan kurtarılmasını amaç ediniyoruz. Bu amaçla bir vatandaşımızı daha halkın arasına kavuşmasını sağladık. " dedi. 

Derdine çare bulmak için uğraş verdiğini anlatan engelli Yaşar Dedeoğlu, “ 10 yıl önce geçirdiğim hastalık yüzünden evden dışarı çıkamaz oldum. Eşim ve çocuklarım yardım ediyordu. Onlara da zor oluyordu. Derneğin engellilere destek olduğunu öğrendim. Bana yardımcı oldular. Sebep olanlardan Allah razı olsun. Çok mutlu oldum, çok memnunum. Hayırseverlerin engellilere böyle desteklerin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü herkesin başına hastalık gelebiliyor. Teşekkür ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.