whatsapp

Engelli vatandaşa akülü araba

YAŞAM 03.08.2016 - 11:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Engelli vatandaşa akülü araba

Seydişehir İlçesinde bedensel engelli kişiye akülü araba hediye edildi.
Seydişehir  Ümit Çocukları Derneğince yapılan etkinlikte, bedensel engelli Fatma Bilici'ye akülü aracı teslim edildi. Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, yaptığı açıklamada amaçlarının yardıma muhtaç kişilere sağlık ve sosyal açıdan destek sağlamak olduğunu belirtti. Her insanın engelli adayı olduğunu vurgulayan Yalçınkaya, 'Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmuyor. Bugün sağlıklı gezerken, yarın aynı durumla bizler de karşılaşabiliriz. Kardeşimizi ziyaret ederek arabayı teslim ettik. Bir kişiyi daha hayata bağlamanın sevincini yaşıyoruz. ' şeklinde konuştu. Bilici ise dernek üyelerine teşekkür ederek, '15 yıl önce geçirdiğim hastalıktan dolayı yürüyemiyordum. Kendi imkanımla akülü araç alma olanağım yoktu. Başkanımıza ulaşarak yardım istedim, sağ olsun o da beni kırmadı. Artık gitmek istediğim yerlere daha kolay ulaşacağım.' 
Seydişehir İlçesinde bedensel engelli kişiye akülü araba hediye edildi.

Seydişehir  Ümit Çocukları Derneğince yapılan etkinlikte, bedensel engelli Fatma Bilici'ye akülü aracı teslim edildi.
Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, yaptığı açıklamada amaçlarının yardıma muhtaç kişilere sağlık ve sosyal açıdan destek sağlamak olduğunu belirtti.
Her insanın engelli adayı olduğunu vurgulayan Yalçınkaya, 'Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmuyor. Bugün sağlıklı gezerken, yarın aynı durumla bizler de karşılaşabiliriz. Kardeşimizi ziyaret ederek arabayı teslim ettik. Bir kişiyi daha hayata bağlamanın sevincini yaşıyoruz. ' şeklinde konuştu.
Bilici ise dernek üyelerine teşekkür ederek, '15 yıl önce geçirdiğim hastalıktan dolayı yürüyemiyordum. Kendi imkanımla akülü araç alma olanağım yoktu. Başkanımıza ulaşarak yardım istedim, sağ olsun o da beni kırmadı. Artık gitmek istediğim yerlere daha kolay ulaşacağım.' 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.