whatsapp

Engelli Selma Kasap’a akülü araba

BELEDİYE 14.05.2017 - 10:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Engelli Selma Kasap’a akülü araba

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve eşi Melek Tutal, engelli Selma Kasap'ı Ulukapı Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek, akülü araba hediye etti.
İnsanoğlunun çeşitli nedenlerden dolayı sağlık problemleriyle karşılaştığını belirten Başkan Mehmet Tutal, Son dönemlerde toplumun engellilere bakış açısının değiştiğini söyledi. Tutal, ‘’Artık engelli kardeşlerimiz de toplumda yer buldu. Bizler gibi toplumda hayatlarını rahat bir şekilde devam ettirebiliyorlar. Belediye olarak bizlerin üzerine düşen görevleri var. Biz de bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz hizmet verdiğimiz mahallelerde engelli olan kardeşlerimize rahat gidip, gelebilmeleri ve yaşamlarını o bölgede daha sağlıklı sürdürebilmeleri için gerekli kolaylığı yapıyoruz. Selma kardeşimizin bizden bir akülü araba talebi oldu bizde kendisine hediye ettik. Umarım akülü aracımız Selma kardeşimizin ve ailesinin hayatını kolaylaştırır. Güle güle kullanmasını diliyorum." diye konuştu. Eskiyen arabasının yerine yenisini alamadığını kaydeden Selma Kasap" kullandığım akülü aracım vardı fakat arızalandığı için yaptıramıyordum. Başka birinin yardımıyla hareket edebiliyordum. Başkanımızdan bu konuda yardım istedik. Başkanımızın bu konudaki duyarlığından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve eşi Melek Tutal, engelli Selma Kasap'ı Ulukapı Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek, akülü araba hediye etti.

İnsanoğlunun çeşitli nedenlerden dolayı sağlık problemleriyle karşılaştığını belirten Başkan Mehmet Tutal, Son dönemlerde toplumun engellilere bakış açısının değiştiğini söyledi.

Tutal, ‘’Artık engelli kardeşlerimiz de toplumda yer buldu. Bizler gibi toplumda hayatlarını rahat bir şekilde devam ettirebiliyorlar. Belediye olarak bizlerin üzerine düşen görevleri var. Biz de bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz hizmet verdiğimiz mahallelerde engelli olan kardeşlerimize rahat gidip, gelebilmeleri ve yaşamlarını o bölgede daha sağlıklı sürdürebilmeleri için gerekli kolaylığı yapıyoruz. Selma kardeşimizin bizden bir akülü araba talebi oldu bizde kendisine hediye ettik. Umarım akülü aracımız Selma kardeşimizin ve ailesinin hayatını kolaylaştırır. Güle güle kullanmasını diliyorum." diye konuştu.

Eskiyen arabasının yerine yenisini alamadığını kaydeden Selma Kasap" kullandığım akülü aracım vardı fakat arızalandığı için yaptıramıyordum. Başka birinin yardımıyla hareket edebiliyordum. Başkanımızdan bu konuda yardım istedik. Başkanımızın bu konudaki duyarlığından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.