whatsapp

Engelli Muhammed Uzun, muhtar adaylığını açıkladı

BELEDİYE 03.12.2018 - 18:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Engelli Muhammed Uzun, muhtar adaylığını açıkladı

27 yaşındaki engelli Muhammed Uzun, Hacı Seyit Mahallesine muhtar adayı oldu. Muhammed Uzun, muhtarlığı kazanması halinde Türkiye'nin tekerlekli sandalye ile hizmet verecek ilk muhtarı olacak. Bir çay bahçesinde muhtarlık adaylığını açıklayan Muhammed Uzun, Muhtarlığı kazandığı takdirde Hacı Seyit Ali Mahallesinin cadde ve sokaklarını herkesin rahatça kullanabileceği yollar haline getireceğini söyledi. Engelin bedende değil beyindedir, sloganıyla muhtarlık seçimlerine hazırlandığını söyleyen Uzun, “ 3 Üniversite bitirdim. 2 şiir kitabım yayınlandı. 10 yıldır da yazarlık yapıyorum. Ben de çalışan bir bayin var, fikir var ve en önemlisi de azim var. Doğuştan engelli olmama rağmen karda, kışta, çamurda verdiğim mücadeleyi herkes bilir” ifadelerini kullandı. Mahalleye ortak akılla hizmet etmek istediğinin altını çizen Uzun, “Muhtarlığı kazandığım takdirde en büyük projem mahallemizin erişebilir ve ulaşılabilir olmasını sağlayacağım. Bir defa mahalledeki tüm cadde ve sokaklarını engellilerin kullanıma uygun olmasını sağlayacağım. Herkesin fikirlerini alarak ortak paydalarda projeler üreterek belediye başkanımızla birlikte insanlarımıza faydalı olacağım. Tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum’’ dedi. Toplantıya. Seydişehir Ümit çocukları derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, Avukat İsa Koca katıldı.

27 yaşındaki engelli Muhammed Uzun, Hacı Seyit Mahallesine muhtar adayı oldu.

Muhammed Uzun, muhtarlığı kazanması halinde Türkiye'nin tekerlekli sandalye ile hizmet verecek ilk muhtarı olacak.

Bir çay bahçesinde muhtarlık adaylığını açıklayan Muhammed Uzun, Muhtarlığı kazandığı takdirde Hacı Seyit Ali Mahallesinin cadde ve sokaklarını herkesin rahatça kullanabileceği yollar haline getireceğini söyledi.

Engelin bedende değil beyindedir, sloganıyla muhtarlık seçimlerine hazırlandığını söyleyen Uzun, “ 3 Üniversite bitirdim. 2 şiir kitabım yayınlandı. 10 yıldır da yazarlık yapıyorum. Ben de çalışan bir bayin var, fikir var ve en önemlisi de azim var. Doğuştan engelli olmama rağmen karda, kışta, çamurda verdiğim mücadeleyi herkes bilir” ifadelerini kullandı.
Mahalleye ortak akılla hizmet etmek istediğinin altını çizen Uzun, “Muhtarlığı kazandığım takdirde en büyük projem mahallemizin erişebilir ve ulaşılabilir olmasını sağlayacağım. Bir defa mahalledeki tüm cadde ve sokaklarını engellilerin kullanıma uygun olmasını sağlayacağım. Herkesin fikirlerini alarak ortak paydalarda projeler üreterek belediye başkanımızla birlikte insanlarımıza faydalı olacağım. Tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum’’ dedi.

Toplantıya. Seydişehir Ümit çocukları derneği başkanı Münevver Yalçınkaya, Avukat İsa Koca katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.