whatsapp

Engelli Menevşe Palaz’ın Akülü Araba Sevinci

SİVİL TOPLUM 29.05.2018 - 09:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Engelli Menevşe Palaz’ın Akülü Araba Sevinci

Seydişehir Ümit Çocukları Engelliler Derneği, Konya’nın Seydişehir ilçesi Değirmenci Mahallesinde yaşayan bedensel engelli Menevşe Palaz’a (30), akülü araba hediye etti.
Ümit Çocukları Engelliler Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, engellilerin rahat yaşamasını kolaylaştırmak adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Engellilerin hak ettiği ortamı hazırlamaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Yalçınkaya, " Bizler engellilerin yaşamını kolaylaştırmak anlamında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Teslim ettiğimiz akülü aracımız Menevşe kardeşimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Artık oda yaşamın içerisinde olacak” şeklinde konuştu. Menevşe Palaz " İnsan ne oldum değil, ne olacağım? demeli. Tüm ömrümü normal bir insan olarak sağlıklı bir şekilde geçiriyordum. 6 yıl önce at arabası kazası geçirdim. Hayatım karardı. Doktorların tüm çabalarına rağmen, belden ağım felç oldu sakat kaldım. O günden bu yana, hayatımı eşim Mehmet ve 2 çocuğumun yardımı ile sürdürüyordum. Dernekten akülü araç talep ettim onlarda da sağ olsun bu isteğimi kırmadı. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.
Seydişehir Ümit Çocukları Engelliler Derneği, Konya’nın Seydişehir ilçesi Değirmenci Mahallesinde yaşayan bedensel engelli Menevşe Palaz’a (30), akülü araba hediye etti.

Ümit Çocukları Engelliler Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya, engellilerin rahat yaşamasını kolaylaştırmak adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Engellilerin hak ettiği ortamı hazırlamaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Yalçınkaya, " Bizler engellilerin yaşamını kolaylaştırmak anlamında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Teslim ettiğimiz akülü aracımız Menevşe kardeşimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Artık oda yaşamın içerisinde olacak” şeklinde konuştu.

Menevşe Palaz " İnsan ne oldum değil, ne olacağım? demeli. Tüm ömrümü normal bir insan olarak sağlıklı bir şekilde geçiriyordum. 6 yıl önce at arabası kazası geçirdim. Hayatım karardı. Doktorların tüm çabalarına rağmen, belden ağım felç oldu sakat kaldım. O günden bu yana, hayatımı eşim Mehmet ve 2 çocuğumun yardımı ile sürdürüyordum. Dernekten akülü araç talep ettim onlarda da sağ olsun bu isteğimi kırmadı. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.