whatsapp

Engellerine rağmen oylarını kullandılar

SİYASET 24.06.2018 - 19:04, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Engellerine rağmen oylarını kullandılar

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi için Seydişehir’deki engelli vatandaşlar tüm zorluklara rağmen oylarını kullanmak için sandık başına gitti.
İlçedeki engelliler de zorluklara rağmen oylarını kullanarak demokrasi görevlerini yerine getirdiler.  Belediye düğün salonuna oy verme gelen tekerlekli sandalyeli ve koltuk değnekli engelli vatandaşlar çevrede ki vatandaşların yardımı ile oyunu kullanmak üzere sandığına gitti. Engeline rağmen oy kullanmaktan vaz geçmediğini belirten engelli vatandaşlar,“Oyumuzu kullandık, Allah’a şükür inşallah hakkımızda en hayırlısı kimse o gelir başımıza” dediler. Seydişehir İlçesinde, 23 engelli ve hasta başvuru üzerine seyyar sandık getirilerek evlerinde oy kullandığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi için Seydişehir’deki engelli vatandaşlar tüm zorluklara rağmen oylarını kullanmak için sandık başına gitti.

İlçedeki engelliler de zorluklara rağmen oylarını kullanarak demokrasi görevlerini yerine getirdiler.

 Belediye düğün salonuna oy verme gelen tekerlekli sandalyeli ve koltuk değnekli engelli vatandaşlar çevrede ki vatandaşların yardımı ile oyunu kullanmak üzere sandığına gitti.

Engeline rağmen oy kullanmaktan vaz geçmediğini belirten engelli vatandaşlar,“Oyumuzu kullandık, Allah’a şükür inşallah hakkımızda en hayırlısı kimse o gelir başımıza” dediler.

Seydişehir İlçesinde, 23 engelli ve hasta başvuru üzerine seyyar sandık getirilerek evlerinde oy kullandığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.