whatsapp

En çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

EĞİTİM 28.03.2017 - 13:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

En çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

53’üncü Kütüphaneler Haftasında Seydişehir’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kaymakamlıkta düzenlenen ödül töreninde Halk kütüphanesinden en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi.
Öğrencileri okumayı sevdirmek amacıyla kitap okuma etkinliği düzenlendiğini belirten Kaymakam Aydın Erdoğan, İyi bir Türkiye ancak kaliteli bir nesil yetiştirilmesi ile mümkün olacağını söyledi. Kitap okumanın alışkanlık haline gelmesi gerektiğini belirten Kaymakam Erdoğan, ‘’ Toplum olarak okuma eksikliğimiz var Okumayı teşvik etmeliyiz. Talep çok bunun için Hayırsever katkısıyla iyi bir kütüphane binası yapacağız. Çok okuyan öğrencilerimiz sınavlarda başarılı oluyorlar kitap okumaya önem vermeliyiz özellikle de kız çocuklarının okumasını önemsiyorum. ’’ Dedi. 2016 yılında kitap okuyan Aysu Turgut 113, Betül Akış 47, Yetişkinde Ömer Kaya 57, 65 yaş üstü Hayrettin Tekin 27 kitap okudu. Halk Kütüphanesinden 2016 yılında en çok kitap okuyan, öğrenci, yetişkin ve 65 yaş üstü 4 kişi Kaymakam Erdoğan tarafından ödüllendirildi. Ödül Törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kütüphane Müdürü Arzu Toslak hazır bulundu.
53’üncü Kütüphaneler Haftasında Seydişehir’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kaymakamlıkta düzenlenen ödül töreninde Halk kütüphanesinden en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi.

Öğrencileri okumayı sevdirmek amacıyla kitap okuma etkinliği düzenlendiğini belirten Kaymakam Aydın Erdoğan, İyi bir Türkiye ancak kaliteli bir nesil yetiştirilmesi ile mümkün olacağını söyledi.

Kitap okumanın alışkanlık haline gelmesi gerektiğini belirten Kaymakam Erdoğan, ‘’ Toplum olarak okuma eksikliğimiz var Okumayı teşvik etmeliyiz. Talep çok bunun için Hayırsever katkısıyla iyi bir kütüphane binası yapacağız. Çok okuyan öğrencilerimiz sınavlarda başarılı oluyorlar kitap okumaya önem vermeliyiz özellikle de kız çocuklarının okumasını önemsiyorum. ’’ Dedi.

2016 yılında kitap okuyan Aysu Turgut 113, Betül Akış 47, Yetişkinde Ömer Kaya 57, 65 yaş üstü Hayrettin Tekin 27 kitap okudu.
Halk Kütüphanesinden 2016 yılında en çok kitap okuyan, öğrenci, yetişkin ve 65 yaş üstü 4 kişi Kaymakam Erdoğan tarafından ödüllendirildi.

Ödül Törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kütüphane Müdürü Arzu Toslak hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.