whatsapp

Emniyet müdürü sokak sokak gezip, halkı uyardı

ASAYİŞ 02.04.2020 - 15:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet müdürü sokak sokak gezip, halkı uyardı

Görüntülü haber
Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, koronavirüs salgını nedeniyle ekiplerle birlikte gezip halka, ‘evde kal’ çağrısında bulundu. Kentte, Korona virüs kapsamında alınan kararlar ve tedbirler konusunda vatandaşları aralıksız bir şekilde uyarmaya devam eden polis ekiplerine İlçe emniyet müdürü Kasım Özdemir’de eşlik etti. Ekipler, polis otolarından şehir merkezini dolaşarak anonslar yaparak, 65 yaş üstü ve kronik hastası olanlara zorunlu haller dışındaki gençlere evde kalmaları yönünde çağrıda bulundu. Vatandaşlarada yardım ellerini uzattıklarını kaydeden Kasım Özdemir, ‘’Kaymakamlık ve belediye öncülüğünde başlatılan sosyal yardımlaşma merkezine ihtiyaç için başvuran 65 yaş üstü insanların taleplerini karşılayarak evlerine ulaştırıyor. Diğer yandan işleri olan vatandaşların maaşlarını almalarına yardımcı oluyoruz.’’ dedi.
Görüntülü haber

Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, koronavirüs salgını nedeniyle ekiplerle birlikte gezip halka, ‘evde kal’ çağrısında bulundu.

Kentte, Korona virüs kapsamında alınan kararlar ve tedbirler konusunda vatandaşları aralıksız bir şekilde uyarmaya devam eden polis ekiplerine İlçe emniyet müdürü Kasım Özdemir’de eşlik etti.

Ekipler, polis otolarından şehir merkezini dolaşarak anonslar yaparak, 65 yaş üstü ve kronik hastası olanlara zorunlu haller dışındaki gençlere evde kalmaları yönünde çağrıda bulundu.

Vatandaşlarada yardım ellerini uzattıklarını kaydeden Kasım Özdemir, ‘’Kaymakamlık ve belediye öncülüğünde başlatılan sosyal yardımlaşma merkezine ihtiyaç için başvuran 65 yaş üstü insanların taleplerini karşılayarak evlerine ulaştırıyor. Diğer yandan işleri olan vatandaşların maaşlarını almalarına yardımcı oluyoruz.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.