whatsapp

Emniyet Müdürü Özdemir’den kursiyerlere ziyaret

EĞİTİM 22.02.2019 - 21:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet Müdürü Özdemir’den kursiyerlere ziyaret

Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan makine nakış kursiyerlerini ziyaret etti. Emniyet Müdürü Özdemir, beraberinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte TOKİ anaokulu salonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan nakış kurslarına katılan bayanları ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Bütün bayanların sanat öğrenmesi için böyle kursların düzenlenmesinin çok faydalı olduğunu ifade eden Özdemir, kursların bayanların bilgi ve becerilerini geliştirdiğini söyledi. Kursiyerlere başarılar diledi.

Seydişehir Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan makine nakış kursiyerlerini ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Özdemir, beraberinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte TOKİ anaokulu salonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan nakış kurslarına katılan bayanları ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Bütün bayanların sanat öğrenmesi için böyle kursların düzenlenmesinin çok faydalı olduğunu ifade eden Özdemir, kursların bayanların bilgi ve becerilerini geliştirdiğini söyledi. Kursiyerlere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.