whatsapp

Emniyet müdürü Arıcı göreve başladı

ASAYİŞ 05.08.2020 - 17:40, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet müdürü Arıcı göreve başladı

Seydişehir ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Özel harekâtçı Cevdet Arıcı, göreve başladı. Seydişehir Emniyet Müdür vekili baş komiser Kasım Özdemir’in Konya Karatay ilçe emniyet müdür yardımcılığına atanmasının ardından boşalan makama, Antalya Finike Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı getirildi. Görevini en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olacağını ifade eden Arıcı, her türlü fedakârlığı yaparak en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi. Arıcı, " Halkımızla birlikte güzel bir çalışma yürüteceğimizi düşünüyorum. Her zaman halkımızla istişare yapacağız. Seydişehir’e nasıl güzel bir hizmet yapılacağını birlikte karar vereceğiz. Seydişehir ’ede Konya’ya da hayırlı olsun inşallah." diye konuştu. Kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan gazetecilerden Zeki Erman, Enver Haykır, Abdullah Leblebici hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Cevdet Arıcı kimdir? 1965 Adıyaman ili Besni ilçesi doğumlu olan Cevdet Arıcı, Polis Koleji ve Akademisi mezunudur. Özel hareket şubesinde 1990 2010 yılına kadar yurt içi dışında görevlerde bulundu. 2010 yılından sonra komiser, baş komiser emniyet müdürü olarak çeşitli birimlerde görev aldı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Seydişehir ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Özel harekâtçı Cevdet Arıcı, göreve başladı.

Seydişehir Emniyet Müdür vekili baş komiser Kasım Özdemir’in Konya Karatay ilçe emniyet müdür yardımcılığına atanmasının ardından boşalan makama, Antalya Finike Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı getirildi.

Görevini en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olacağını ifade eden Arıcı, her türlü fedakârlığı yaparak en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi.

Arıcı, " Halkımızla birlikte güzel bir çalışma yürüteceğimizi düşünüyorum. Her zaman halkımızla istişare yapacağız. Seydişehir’e nasıl güzel bir hizmet yapılacağını birlikte karar vereceğiz. Seydişehir ’ede Konya’ya da hayırlı olsun inşallah." diye konuştu.

Kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan gazetecilerden Zeki Erman, Enver Haykır, Abdullah Leblebici hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 Cevdet Arıcı kimdir?

1965 Adıyaman ili Besni ilçesi doğumlu olan Cevdet Arıcı, Polis Koleji ve Akademisi mezunudur. Özel hareket şubesinde 1990 2010 yılına kadar yurt içi dışında görevlerde bulundu. 2010 yılından sonra komiser, baş komiser emniyet müdürü olarak çeşitli birimlerde görev aldı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.