whatsapp

Emniyet müdürlüğünde güven masası kuruldu

ASAYİŞ 20.04.2020 - 08:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet müdürlüğünde güven masası kuruldu

Seydişehir Emniyet Müdürlüğünde vatandaşların talep, şikâyet ve ihbarlarının etkin ve hızlı şekilde değerlendirilebilmesi amacıyla Güven Masası oluşturuldu. Ülke genelinde başlatılan uygulamayla, vatandaşların güvenlik hizmetleri kapsamında müracaat ettikleri ilk yer ve temas noktası konumunda olduğu belirtilen Güven Masası'nın kurulmasıyla, vatandaşların talep, şikâyet ve ihbarlarının etkin ve hızlı bir şekilde alınıp, iş ve işlemlerle ilgili bilgilendirme ve yönlendirmelerin yapılabilmesi hedefleniyor. Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, “Vatandaşların güler yüzlü, güven verici, saygılı ve beklentilerine odaklanan bir şekilde karşılanması, müracaat için gelen vatandaşların iş ve işlemlerinde yardımcı ve yol gösterici olunması, iş ve işlemlerin en kısa sürede tamamlanması amacıyla Polis Merkezimizde  ‘güven masası’ uygulamasına başlanılmıştır” dedi.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğünde vatandaşların talep, şikâyet ve ihbarlarının etkin ve hızlı şekilde değerlendirilebilmesi amacıyla Güven Masası oluşturuldu.

Ülke genelinde başlatılan uygulamayla, vatandaşların güvenlik hizmetleri kapsamında müracaat ettikleri ilk yer ve temas noktası konumunda olduğu belirtilen Güven Masası'nın kurulmasıyla, vatandaşların talep, şikâyet ve ihbarlarının etkin ve hızlı bir şekilde alınıp, iş ve işlemlerle ilgili bilgilendirme ve yönlendirmelerin yapılabilmesi hedefleniyor.

Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, “Vatandaşların güler yüzlü, güven verici, saygılı ve beklentilerine odaklanan bir şekilde karşılanması, müracaat için gelen vatandaşların iş ve işlemlerinde yardımcı ve yol gösterici olunması, iş ve işlemlerin en kısa sürede tamamlanması amacıyla Polis Merkezimizde  ‘güven masası’ uygulamasına başlanılmıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.