whatsapp

Emniyet müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı

ASAYİŞ 07.08.2018 - 10:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı

Konya’nın Seydişehir İlçesi Emniyet Müdürlüğü  Alaylar 2 Mahallesi'nde bulunan yeni binasına tüm birimleriyle taşındı.  İnşaatın 2,5 yılda tamamlandığını belirten Emniyet Müdürü Kasım Özdemir,   farklı noktalarda görev yapan polislerin tek çatı altında toplanarak daha organizeli bir şekilde görev yapacaklarını söyledi.  Eski binanın mevcut yapısıyla hizmete cevap vermediğini kaydeden Özdemir’’ 5 bin 835 metrekare alana sahip binamız zemin artı iki kattan oluşuyor. Kent güvenlik yönetim sistemi merkezi bu binamızda yer alıyor. Şehrin giriş ve çıkışlarıyla birlikte birçok noktasında sabit ve hareketli kameralarla 24 saat izlenip asayiş ve trafik yönünden meydana gelebilecek olayların engellenmesi ve şüphelilerin yakalanmasında elimizi güçlendirecektir. Diğer yandan yeni binamızın hizmete geçmesiyle ekip sayımızda artışlar olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Konya’nın Seydişehir İlçesi Emniyet Müdürlüğü  Alaylar 2 Mahallesi'nde bulunan yeni binasına tüm birimleriyle taşındı. 

İnşaatın 2,5 yılda tamamlandığını belirten Emniyet Müdürü Kasım Özdemir,   farklı noktalarda görev yapan polislerin tek çatı altında toplanarak daha organizeli bir şekilde görev yapacaklarını söyledi. 

Eski binanın mevcut yapısıyla hizmete cevap vermediğini kaydeden Özdemir’’ 5 bin 835 metrekare alana sahip binamız zemin artı iki kattan oluşuyor. Kent güvenlik yönetim sistemi merkezi bu binamızda yer alıyor. Şehrin giriş ve çıkışlarıyla birlikte birçok noktasında sabit ve hareketli kameralarla 24 saat izlenip asayiş ve trafik yönünden meydana gelebilecek olayların engellenmesi ve şüphelilerin yakalanmasında elimizi güçlendirecektir. Diğer yandan yeni binamızın hizmete geçmesiyle ekip sayımızda artışlar olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.