whatsapp

Emniyet müdürlüğü ve zabıtadan pazarda denetim

BELEDİYE 16.04.2020 - 15:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet müdürlüğü ve zabıtadan pazarda denetim

Seydişehir Emniyet müdürlü ve belediye zabıta ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçedeki halk pazarında maske ve eldiven denetimi yaptı. 65 yaş üsti 5 kişiye ceza yazdı. Emniyet ve zabıta  ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında Pazarcı esnafını tek tek denetledi. Ekipler, pazara maskesiz olarak gelen vatandaşlara da maske dağıttı. 65 yaş üstü 5 kişi de uyarılarak ceza yazıldı. Sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılar yapıldığını kaydeden Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ‘’Pazarın içinde yoğunluk oluşmaması için giriş ve çıkışlarda ekiplerimiz önlem aldı. Hijyeni sağlamak için de kontrol noktalarında vatandaşların kullanımı el dezenfektanları bulunduruldu. İlçe genelinde gıda ve hijyen denetimleri sürdürülecek’’ dedi.

Seydişehir Emniyet müdürlü ve belediye zabıta ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçedeki halk pazarında maske ve eldiven denetimi yaptı. 65 yaş üsti 5 kişiye ceza yazdı.

Emniyet ve zabıta  ekipleri, korona virüs tedbirleri kapsamında Pazarcı esnafını tek tek denetledi. Ekipler, pazara maskesiz olarak gelen vatandaşlara da maske dağıttı. 65 yaş üstü 5 kişi de uyarılarak ceza yazıldı.

Sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılar yapıldığını kaydeden Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ‘’Pazarın içinde yoğunluk oluşmaması için giriş ve çıkışlarda ekiplerimiz önlem aldı. Hijyeni sağlamak için de kontrol noktalarında vatandaşların kullanımı el dezenfektanları bulunduruldu. İlçe genelinde gıda ve hijyen denetimleri sürdürülecek’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.