whatsapp

Emniyet denetimleri artırdı

ASAYİŞ 16.04.2020 - 11:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet denetimleri artırdı

Konya’nın Seydişehir ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde denetimleri sıklaştır. Çeşitli noktalarda değişik zamanlarda denetim yapan polis, özellikle trafiğin yoğun olduğu Atatürk, Hürriyet, Sadi Irmak caddesinin kesiştiği 5 kavşağında olmak üzere 7 noktada eş zamanlı yapılan uygulamada zaman zaman gece geç saatlere kadar denetimlerini sürdürdü. Polis, evrak ve kimlik, maske kontrolü yaptı. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıldı. Korana virüs tedbirleri doğrultusunda maske takmayan sürücüler uyarılırken bazılarına da polis maske bağışladı. Emniyet yetkilileri uygulamaların vatandaşın güvenliği ve huzuru için 7/24 saat boyunca süreceğini belirtti.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde denetimleri sıklaştır.

Çeşitli noktalarda değişik zamanlarda denetim yapan polis, özellikle trafiğin yoğun olduğu Atatürk, Hürriyet, Sadi Irmak caddesinin kesiştiği 5 kavşağında olmak üzere 7 noktada eş zamanlı yapılan uygulamada zaman zaman gece geç saatlere kadar denetimlerini sürdürdü. Polis, evrak ve kimlik, maske kontrolü yaptı. Zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıldı.

Korana virüs tedbirleri doğrultusunda maske takmayan sürücüler uyarılırken bazılarına da polis maske bağışladı.

Emniyet yetkilileri uygulamaların vatandaşın güvenliği ve huzuru için 7/24 saat boyunca süreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.