whatsapp

Emlak danışmanlığı kursu başladı

EĞİTİM 17.11.2017 - 11:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emlak danışmanlığı kursu başladı

Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM)tarafından açılan 200 saatlik emlak danışmanlığı kursu başladı.
Kursiyerlerin alacakları emlak danışmanlığı sertifikası Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olduğunu kaydeden HEM Müdürü Ahmet Refik Dereli tüm Türkiye’de geçerli olduğunu söyledi. 35 kişinin katıldığı kursu HEM öğretmenlerinden Mehmet Akyol’un vereceğini belirten  Halk Eğitim Merkezi Müdürü A. Refik Dereli, “Açmış olduğumuz ‘Emlakçılık Danışmanlığı Kursumuzun eğitim programı başladı. İnşallah bu eğitim programımız sayesinde 35 kursiyerimiz emlakçi olacak. Bu eğitim programın en büyük önemi ise kursiyerlerin kafadan dolma bilgilerle değil, konun uzmanı tarafından verilen gerçek bilgilerle donanacaklar. Dolayısıyla emlakçılık sektörü de bu değişimden payını alarak daha modern bilgilerle gelişecektir” diye konuştu. Dereli sözlerine, ‘’Kursiyerler emlak kiralama, emlak alım satımı, emlak belediye işleri, emlak noter işleri, emlak vergi dairesi işleri, halkla ilişkiler, Tapu işleri, hukuk, kadastro, şehir planlaması iş organizasyonu gibi konular eğitim alacaklar.’’dedi.
Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM)tarafından açılan 200 saatlik emlak danışmanlığı kursu başladı.

Kursiyerlerin alacakları emlak danışmanlığı sertifikası Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olduğunu kaydeden HEM Müdürü Ahmet Refik Dereli tüm Türkiye’de geçerli olduğunu söyledi.

35 kişinin katıldığı kursu HEM öğretmenlerinden Mehmet Akyol’un vereceğini belirten  Halk Eğitim Merkezi Müdürü A. Refik Dereli, “Açmış olduğumuz ‘Emlakçılık Danışmanlığı Kursumuzun eğitim programı başladı. İnşallah bu eğitim programımız sayesinde 35 kursiyerimiz emlakçi olacak. Bu eğitim programın en büyük önemi ise kursiyerlerin kafadan dolma bilgilerle değil, konun uzmanı tarafından verilen gerçek bilgilerle donanacaklar. Dolayısıyla emlakçılık sektörü de bu değişimden payını alarak daha modern bilgilerle gelişecektir” diye konuştu.
Dereli sözlerine, ‘’Kursiyerler emlak kiralama, emlak alım satımı, emlak belediye işleri, emlak noter işleri, emlak vergi dairesi işleri, halkla ilişkiler, Tapu işleri, hukuk, kadastro, şehir planlaması iş organizasyonu gibi konular eğitim alacaklar.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.