whatsapp

Elektrik nakil hat çalışmaları

EKONOMİ 23.10.2016 - 12:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Elektrik nakil hat çalışmaları

Seydişehir'de Medaş Genel Müdürlüğü, ilçe merkezindeki 30 yıldır elektrik akımını sağlayan eski nakil hatlarında iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.
Elektrik kesintilerinin minimuma düşeceğini kaydeden yüklenici firma yetkilisi Nizamettin Akdoğan, 6 bin metre uzunluğundaki hattın kablo değişimini yılsonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Yeraltı ve yer üstünde elektrik hatları ile direklerin yenilendiğini belirten Akdoğan, şunları söyledi: " Ekiplerimiz mesai gözetmeksizin çalışıyor. Elektrik hatlarını yerin altına alarak ömrünü dolduran beton direkleri galvanizli direklerle değiştiriyoruz. Bu sayede elektrik kaçak ve kaybı minimuma inecek.  Yenilenen bu hatlarla birlikte ekonomiye ciddi manada katkılar sağlayacak.   "
Seydişehir'de Medaş Genel Müdürlüğü, ilçe merkezindeki 30 yıldır elektrik akımını sağlayan eski nakil hatlarında iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Elektrik kesintilerinin minimuma düşeceğini kaydeden yüklenici firma yetkilisi Nizamettin Akdoğan, 6 bin metre uzunluğundaki hattın kablo değişimini yılsonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Yeraltı ve yer üstünde elektrik hatları ile direklerin yenilendiğini belirten Akdoğan, şunları söyledi:

" Ekiplerimiz mesai gözetmeksizin çalışıyor. Elektrik hatlarını yerin altına alarak ömrünü dolduran beton direkleri galvanizli direklerle değiştiriyoruz. Bu sayede elektrik kaçak ve kaybı minimuma inecek.  Yenilenen bu hatlarla birlikte ekonomiye ciddi manada katkılar sağlayacak.   "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.