whatsapp

Ekmek kese kâğıdında satılacak

BELEDİYE 02.04.2020 - 12:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ekmek kese kâğıdında satılacak

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekmek üretim ve satışını yapan esnaflarla bir araya gelerek fırınlarda üretilen ekmeklerin kese kâğıdında satılması konusunda karar aldılar. Başkan Tutal, Koranavirüsü ile mücadele kapsamında ekmeklerin vatandaşlar tarafından seçilerek alınmasının yerine, vatandaşlara kese kâğıdı içerisinde servis edilmesi gerektiğini söyledi. Tutal, ‘’Ekmeğin sağlıklı ve hijyenik ortamda üretilmesi, ve sunulması noktasında hijyen kurallarına azami derecede önem vermenizi rica ediyorum. Market ve bakkallarda kasalarda ve dolaplarda ekmek satışının uygun olmadığının şikâyeti alıyoruz. Buralarda satışı yapılan ekmeklerin uygun şekilde yapılması ve kurallara uyulması gerekiyor. Kendi içimizde bir çözüm bulacağız. Hepimiz maddi ve manevi sıkıntı çekiyoruz. Birkaç ay sıkıntı yaşayacağız ama halk sağlığı için bunu uygulayacağız” dedi. Belediye salonundaki toplantıya, İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına bağlı fırıncılar, market sahipleri katıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekmek üretim ve satışını yapan esnaflarla bir araya gelerek fırınlarda üretilen ekmeklerin kese kâğıdında satılması konusunda karar aldılar.

Başkan Tutal, Koranavirüsü ile mücadele kapsamında ekmeklerin vatandaşlar tarafından seçilerek alınmasının yerine, vatandaşlara kese kâğıdı içerisinde servis edilmesi gerektiğini söyledi.

Tutal, ‘’Ekmeğin sağlıklı ve hijyenik ortamda üretilmesi, ve sunulması noktasında hijyen kurallarına azami derecede önem vermenizi rica ediyorum.

Market ve bakkallarda kasalarda ve dolaplarda ekmek satışının uygun olmadığının şikâyeti alıyoruz. Buralarda satışı yapılan ekmeklerin uygun şekilde yapılması ve kurallara uyulması gerekiyor. Kendi içimizde bir çözüm bulacağız. Hepimiz maddi ve manevi sıkıntı çekiyoruz. Birkaç ay sıkıntı yaşayacağız ama halk sağlığı için bunu uygulayacağız” dedi.

Belediye salonundaki toplantıya, İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına bağlı fırıncılar, market sahipleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.