whatsapp

Ekmek fırını ve butik dükkânların temeli atıldı

BELEDİYE 07.04.2021 - 02:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ekmek fırını ve butik dükkânların temeli atıldı

Seydişehir Belediyesi tarafından “Ekmek Fırını ve Butik Dükkânlar” projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Konya-Antalya çevre yolu üzerinde Seydişehir Marangozlar Sanayi kavşağı karşısında bulunan alanda çalışmaları başlayan projenin yaz sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in her alanda daha da kalkınması için projeler üretip hayata geçirdiklerini, bu projelerden bir tanesinin de “Ekmek Fırını ve Butik Dükkânlar” projesi olduğunu belirtti. Kalkınmanın ve istihdam sağlayacak hizmetler yapmanın önem taşıdığını ifade eden Başkan Tutal, “Özellikle pandemi döneminde temel belediyecilik hizmetlerinin yanında şehrimizin her alanda daha da kalkınması için projeler üretmeye devam ediyoruz. Her yıl 5 milyonun üzerinde aracın geçtiği Antalya yolunda bugün önemli bir hizmetin temelini attı. Ekmek Fırını ve Butik Dükkânlar projemiz 1000 m² alanda inşa edilecek yaklaşık 2 milyon liraya varacak. Yapım projesinde 1 adet ekmek fırını, 1 adet kafe ve 5 adet butik dükkânlardan oluşuyor. Hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Temel atma töreninde kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, vatandaşlar katıldı.

Seydişehir Belediyesi tarafından “Ekmek Fırını ve Butik Dükkânlar” projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konya-Antalya çevre yolu üzerinde Seydişehir Marangozlar Sanayi kavşağı karşısında bulunan alanda çalışmaları başlayan projenin yaz sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in her alanda daha da kalkınması için projeler üretip hayata geçirdiklerini, bu projelerden bir tanesinin de

“Ekmek Fırını ve Butik Dükkânlar” projesi olduğunu belirtti.

Kalkınmanın ve istihdam sağlayacak hizmetler yapmanın önem taşıdığını ifade eden Başkan Tutal, “Özellikle pandemi döneminde temel belediyecilik hizmetlerinin yanında şehrimizin her alanda daha da kalkınması için projeler üretmeye devam ediyoruz. Her yıl 5 milyonun üzerinde aracın geçtiği Antalya yolunda bugün önemli bir hizmetin temelini attı. Ekmek Fırını ve Butik Dükkânlar projemiz 1000 m² alanda inşa edilecek yaklaşık 2 milyon liraya varacak. Yapım projesinde 1 adet ekmek fırını, 1 adet kafe ve 5 adet butik dükkânlardan oluşuyor. Hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Temel atma töreninde kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.