whatsapp

Eğitim iş sendikası temsilciliğinden kınama

EĞİTİM 04.03.2019 - 23:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eğitim iş sendikası temsilciliğinden kınama

Eğitim iş sendikası Seydişehir temsilciliği Ortakaraören Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Lisesi idarecilerine okul bahçesinde yapılan şiddet olayını eğitim camiasına yapılmış bir saldırı olarak görüp kınamaktayız. Biz eğitim emekçileri olarak şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu kamuoyuna duyurur Yapılan saldırıda darp edilip yaralanan meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Böyle talihsiz bir olayın bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Seydişehir Eğitim İş Temsilciliği

Eğitim iş sendikası Seydişehir temsilciliği Ortakaraören Şehit Mustafa Tünel Çok Programlı Lisesi idarecilerine okul bahçesinde yapılan şiddet olayını eğitim camiasına yapılmış bir saldırı olarak görüp kınamaktayız.

Biz eğitim emekçileri olarak şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu kamuoyuna duyurur Yapılan saldırıda darp edilip yaralanan meslektaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Böyle talihsiz bir olayın bir daha yaşanmamasını diliyoruz.

Seydişehir Eğitim İş Temsilciliği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.