whatsapp

Efe Buğra Yıldız Avrupa ikincisi oldu

BELEDİYE 04.05.2017 - 11:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Efe Buğra Yıldız Avrupa ikincisi oldu

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kazakistan'da gerçekleştirilen Minik Yıldızlar Avrupa kupasında Muay Thai sporunda ikincisi olan Efe Buğra Yıldız'ı altınla ödüllendirdi.
Muay Thai sporcusu Yıldız 'ın Kazakistan Çimkent 'te yaptığı mücadelede başarı elde ettiğini kaydeden Başkan Tutal, kendileriyle gurur duyduğunu söyledi. Seydişehir'de bin lisanslı sporcu olduğuna dikkat çeken Tutal, ‘’Amacımız gençlerin kahve köşelerinde, bilardo salonlarında, internet kaffelerde gereksiz ve lüzumsuz işlerle uğraşmadan hem fiziksel, hem de ruhi gelişimlerini rahat bir şekilde sağlamak. Ciddi manada sporla ilgilenen öğrencilerimizin diğer derslerinde başarılı olduklarını  gözlemliyorum. Ben ilçemize ikincilikle dönen sporcumuz Efe Buğra Yıldız'a teşekkür ediyor, başarıların devamını diliyorum" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kazakistan'da gerçekleştirilen Minik Yıldızlar Avrupa kupasında Muay Thai sporunda ikincisi olan Efe Buğra Yıldız'ı altınla ödüllendirdi.

Muay Thai sporcusu Yıldız 'ın Kazakistan Çimkent 'te yaptığı mücadelede başarı elde ettiğini kaydeden Başkan Tutal, kendileriyle gurur duyduğunu söyledi.

Seydişehir'de bin lisanslı sporcu olduğuna dikkat çeken Tutal, ‘’Amacımız gençlerin kahve köşelerinde, bilardo salonlarında, internet kaffelerde gereksiz ve lüzumsuz işlerle uğraşmadan hem fiziksel, hem de ruhi gelişimlerini rahat bir şekilde sağlamak. Ciddi manada sporla ilgilenen öğrencilerimizin diğer derslerinde başarılı olduklarını  gözlemliyorum. Ben ilçemize ikincilikle dönen sporcumuz Efe Buğra Yıldız'a teşekkür ediyor, başarıların devamını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.