whatsapp

Dünya Kırım tatar derneğinden ziyaret

SİVİL TOPLUM 03.01.2018 - 14:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Dünya Kırım tatar derneğinden ziyaret

Dünya Kırım Tatar Derneği Seydişehir Genel merkez yönetimi Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. Önder Kutluyu’yu ziyaret etti.
Ziyarete Dünya Kırım Tatar Derneği yönetiminden Mustafa Sarıkamış, Mustafa Balkan ve Zeynettin Düzenli katıldı. Dünya Kırım Tatar Derneği ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında Kırım için ne yapılacağı konuları konuşuldu. Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış, AA muhabirine yaptığı açıklamada Kırım milli meselesinin Üniversite bazında gündeme alınması,Kırım konusunda konferans ve seminer verilmesi konularının görüşüldüğünü söyledi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. Önder Kutlu ise Kırım konusunda üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışacağız ifadelerini kullandı.
Dünya Kırım Tatar Derneği Seydişehir Genel merkez yönetimi Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. Önder Kutluyu’yu ziyaret etti.

Ziyarete Dünya Kırım Tatar Derneği yönetiminden Mustafa Sarıkamış, Mustafa Balkan ve Zeynettin Düzenli katıldı.

Dünya Kırım Tatar Derneği ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında Kırım için ne yapılacağı konuları konuşuldu.

Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış, AA muhabirine yaptığı açıklamada Kırım milli meselesinin Üniversite bazında gündeme alınması,Kırım konusunda konferans ve seminer verilmesi konularının görüşüldüğünü söyledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. Önder Kutlu ise Kırım konusunda üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışacağız ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.