whatsapp

Düğün konvoyları trafiği felç ediyor

ASAYİŞ 28.08.2019 - 03:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Düğün konvoyları trafiği felç ediyor

Seydişehir’de hızla artan araç sayısı ve daralan yollar nedeniyle trafik çilesi hızla büyüyor. Trafikteki tıkanmanın en önemli nedenlerinden birisi düğün ve sünnet konvoyları. Her gün birkaç konvoyun geçtiği Atatürk caddesinde yüzlerce araç, sıralanıp trafiğin ilerlemesini bekliyor. Bazı durumlarda ise yolu kullanan ambulanslara geçiş imkânı verilmiyor. Bu sıkışıklık ambulans içindeki hastaların hayatını riske atıyor. Duyarlı vatandaşlar trafiğin yoğun olduğu Atatürk, Milli Egemenlik, Sadi Irmak, Uludağ, cevher dudayev, Necati Kalycıoğlu, Seyyid Harun, Hürriyet Caddesinde düğün ve sünnet konvoylarının geçişinin yasaklanmasını istiyor. Vatandaşlar, bu konuda trafik ve belediye görevlilerinin daha sıkı denetim yapması gerektiğini dile getirdi.        Özellikle düğün ve sünnet konvoyları yüzünden özellikle Ambülans yolu olan Atatürk Caddesi defalarca o bilindik görüntüler yaşanıyor. Acil hasta taşıyan ambulanslar ise geçiş için konvoyun yolu açmasını bekliyor. Düğün sahiplerinin uyarılarak konvoy yapmamaları konusunda yetkililerin çaba sarf etmesi gerektiği vurgulanıyor.

Seydişehir’de hızla artan araç sayısı ve daralan yollar nedeniyle trafik çilesi hızla büyüyor.

Trafikteki tıkanmanın en önemli nedenlerinden birisi düğün ve sünnet konvoyları. Her gün birkaç konvoyun geçtiği Atatürk caddesinde yüzlerce araç, sıralanıp trafiğin ilerlemesini bekliyor. Bazı durumlarda ise yolu kullanan ambulanslara geçiş imkânı verilmiyor. Bu sıkışıklık ambulans içindeki hastaların hayatını riske atıyor. Duyarlı vatandaşlar trafiğin yoğun olduğu Atatürk, Milli Egemenlik, Sadi Irmak, Uludağ, cevher dudayev, Necati Kalycıoğlu, Seyyid Harun, Hürriyet Caddesinde düğün ve sünnet konvoylarının geçişinin yasaklanmasını istiyor. Vatandaşlar, bu konuda trafik ve belediye görevlilerinin daha sıkı denetim yapması gerektiğini dile getirdi.       
Özellikle düğün ve sünnet konvoyları yüzünden özellikle Ambülans yolu olan Atatürk Caddesi defalarca o bilindik görüntüler yaşanıyor. Acil hasta taşıyan ambulanslar ise geçiş için konvoyun yolu açmasını bekliyor.

Düğün sahiplerinin uyarılarak konvoy yapmamaları konusunda yetkililerin çaba sarf etmesi gerektiği vurgulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.