whatsapp

DSÖ, kutlama zamanı değil, hazırlık zamanı

SAĞLIK 18.05.2020 - 01:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

DSÖ, kutlama zamanı değil, hazırlık zamanı

Dünya Sağlık Örgütü, korona virüs nedeniyle alınan kısıtlama kararlarını aşamalı olarak kaldıran ülkeleri "Kutlama zamanı değil, hazırlık zamanı" sözleriyle uyardı. Avrupa'da pek çok sahilin kullanıma açılması, liglerin planlanması gibi hafiflemelerin ardından Dünya Sağlık Örgütü, korona virüs salgınında gelebilecek dalgalara karşı uyardı. "Kutlama Zamanı Değil" DSÖ, özellikle kış mevsiminde artabilecek ölümcül yeni dalga öncesi hazırlık yapmak gerektiğini belirterek "Kutlama zamanı değil, hazırlık zamanı" dedi. Öte yandan yaz mevsimi dünya genelinde turizm sezonunun aşamalı olarak hareketlenmesine neden olacak. İtalya 3 Haziran'dan itibaren uluslararası seyahate izin verecekken, İspanya da yurt dışına kapılarını açmaya hazırlanıyor.  

Dünya Sağlık Örgütü, korona virüs nedeniyle alınan kısıtlama kararlarını aşamalı olarak kaldıran ülkeleri "Kutlama zamanı değil, hazırlık zamanı" sözleriyle uyardı.
Avrupa'da pek çok sahilin kullanıma açılması, liglerin planlanması gibi hafiflemelerin ardından Dünya Sağlık Örgütü, korona virüs salgınında gelebilecek dalgalara karşı uyardı. "Kutlama Zamanı Değil" DSÖ, özellikle kış mevsiminde artabilecek ölümcül yeni dalga öncesi hazırlık yapmak gerektiğini belirterek "Kutlama zamanı değil, hazırlık zamanı" dedi.
Öte yandan yaz mevsimi dünya genelinde turizm sezonunun aşamalı olarak hareketlenmesine neden olacak. İtalya 3 Haziran'dan itibaren uluslararası seyahate izin verecekken, İspanya da yurt dışına kapılarını açmaya hazırlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.