whatsapp

Doğrulardan örnek, yanlışlardan ders alacağız

SİYASET 16.01.2019 - 13:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Doğrulardan örnek, yanlışlardan ders alacağız

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, Seydişehir'in kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerle Seydişehir'i kalkındıracaklarını söyledi.  Esnaf ziyaretinde konuşan Katlav, "Seydişehir'de gördüğümüz uygulamaların doğrularından örnek alacağız, yanlışlarından da ders çıkaracağız" dedi. iş dünyasının sorunlarını ortak akılla çözeceklerini kaydeden Mehmet Katlav, şöyle devam etti: “ Ortak akılla hareket ederek Seydişehir’i birlikte yöneteceğimiz anlayışa sahibiz. Benim başkanlığımda Seydişehir'in kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerin avantajlarını kullanacağız. Geçmiş yıllarda gördüğümüz uygulamaların doğrularından örnek alacağız, yanlışlarından da ders çıkaracağız. İşinde başarılı kimse, o parti bu parti bakmadan liyakat anlayışı ile beraber çalışacağız. Birlikte kazanan bir Seydişehir için daha çok çalışacağız.” dedi.

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, Seydişehir'in kaynakların daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerle Seydişehir'i kalkındıracaklarını söyledi. 
Esnaf ziyaretinde konuşan Katlav, "Seydişehir'de gördüğümüz uygulamaların doğrularından örnek alacağız, yanlışlarından da ders çıkaracağız" dedi.
iş dünyasının sorunlarını ortak akılla çözeceklerini kaydeden Mehmet Katlav, şöyle devam etti: “ Ortak akılla hareket ederek Seydişehir’i birlikte yöneteceğimiz anlayışa sahibiz. Benim başkanlığımda Seydişehir'in kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak yerel dinamiklerin avantajlarını kullanacağız. Geçmiş yıllarda gördüğümüz uygulamaların doğrularından örnek alacağız, yanlışlarından da ders çıkaracağız. İşinde başarılı kimse, o parti bu parti bakmadan liyakat anlayışı ile beraber çalışacağız. Birlikte kazanan bir Seydişehir için daha çok çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.