whatsapp

Diyet ve beslenme ofis açılışı yapıldı

SAĞLIK 01.08.2018 - 00:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Diyet ve beslenme ofis açılışı yapıldı

Alaylar 1 Mahallesinde açılan Diyet ve Beslenme Alışkanlığı Ofisinin açılış yapıldı. Törene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı. Davetlilere diyet yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği açılışta konuşan Kaymakam Erdoğan; “Birçok hastalığın temelinde beslenmeden kaynaklı sorunlar yattığı belirterek, özellikle diyabet (şeker hastalığı), böbrek hastalıkları, gebelik, obezite gibi birçok durumlarda beslenme tedavisinin büyük önem taşıdığını ifade etti ve Diyetisyen Bilge KabakçI’ ya çalışmalarında başarılar diledi.

Alaylar 1 Mahallesinde açılan Diyet ve Beslenme Alışkanlığı Ofisinin açılış yapıldı.

Törene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar katıldı.

Davetlilere diyet yiyecek ve içeceklerin ikram edildiği açılışta konuşan Kaymakam Erdoğan; “Birçok hastalığın temelinde beslenmeden kaynaklı sorunlar yattığı belirterek, özellikle diyabet (şeker hastalığı), böbrek hastalıkları, gebelik, obezite gibi birçok durumlarda beslenme tedavisinin büyük önem taşıdığını ifade etti ve Diyetisyen Bilge KabakçI’ ya çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.