whatsapp

Din görevlileri derneğinden iftar programı

SİVİL TOPLUM 22.05.2018 - 11:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Din görevlileri derneğinden iftar programı

Seydişehir Din görevlileri Derneği tarafından Değirmenci Mahallesi sakinlerine ilahiler eşliğinde İftar programı düzenlendi.
Din Gönüllüleri Derneği geleneksel hale getirdiği iftar sofrasını Değirmenci Mahallesi Akçay deresi boyunda bin 200 kişinin katılımıyla kurdu. Dernek Başkanı Seyyid Harun İmamı Süleyman Koyuncu, yemek öncesi yaptığı konuşmada bir iftar programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Sevgi, dostluk, kardeşlik bağlarının güçlenmesine katkıda bulunmak istediklerini belirten Koyuncu, “ Güzel ramazan akşamında bir araya geldik. Ramazan ayınızı mübarek eylesin. Ailelerinizle çocuklarınızla güzel bir hayat sürmeyi her birimize nasip eylesin inşallah.” dedi. Programa, Kaymakam Aydı n Erdoğan, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Müftü Kemal Demirel, Alevi Dedesi Şafak Şendoğan, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AK Parti ilçe yönetimi, Din görevlileri ve Mahalle sakinleri katıldı.
Seydişehir Din görevlileri Derneği tarafından Değirmenci Mahallesi sakinlerine ilahiler eşliğinde İftar programı düzenlendi.

Din Gönüllüleri Derneği geleneksel hale getirdiği iftar sofrasını Değirmenci Mahallesi Akçay deresi boyunda bin 200 kişinin katılımıyla kurdu.

Dernek Başkanı Seyyid Harun İmamı Süleyman Koyuncu, yemek öncesi yaptığı konuşmada bir iftar programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Sevgi, dostluk, kardeşlik bağlarının güçlenmesine katkıda bulunmak istediklerini belirten Koyuncu, “ Güzel ramazan akşamında bir araya geldik. Ramazan ayınızı mübarek eylesin. Ailelerinizle çocuklarınızla güzel bir hayat sürmeyi her birimize nasip eylesin inşallah.” dedi.

Programa, Kaymakam Aydı n Erdoğan, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, Müftü Kemal Demirel, Alevi Dedesi Şafak Şendoğan, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, AK Parti ilçe yönetimi, Din görevlileri ve Mahalle sakinleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.