whatsapp

Devlet Hastanesinin ulaşım sorunu çözülsün

SİVİL TOPLUM 17.07.2017 - 11:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet Hastanesinin ulaşım sorunu çözülsün

Seydişehir sınırları içindeki Devlet hastanesine ulaşım hususunda gerek çalışanlar gerekse hasta yakınları tarafından büyük bir sorunun mevcut olduğu bize yapılan şikâyetlerde iyice açığa çıktı.
Bize yapılan şikâyetlerde Belediye otobüslerinin ve şehir hatları dolmuşlarının zamanında duraklara gelmediği çalışanların işlerine geç kalmalarına sebeple mağdur oldukları sürekli tarafımıza iletilmektedir. Hem çalışanların hem de hasta yakınlarının isimleri bizde saklı, defalarca belediyeye ve otomobilciler odasına sorunlarını aktardıklarını yaptıkları şikâyetler sonucu sorunları çözülememiş, daha doğrusu belediye birimleri sorunu çözmekte aciz kalmıştır. Hat da Büyükşehir Belediyesi Ulaşım dairesine bildirmelini söylemişler. Yahu kusura bakmayın sizin o koltuklarda işiniz ne Taaaa. Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Tahir Akyürek buraya gelip de o mu çözecek. Biraz koltuklarınızdan kalkarak vatandaşların sorunlarına el atarak çare bulmaya çalışın. Şikâyetçiler desteğe ihtiyaç olduklarını seslerini duyurmak için basın mensuplarını aramak zorunda kaldıklarını ifade ediyorlar. Vatandaşlar hastaneye ulaşmakta güçlük çekerken, sürekli başlarındaki amirleri tarafından ikaz verildiğini aktarmaktadırlar. Belediyeden ve oda başkanından çözüm istemektedirler. Bu şikâyetçi arkadaşların özel araç tutacak, maddi güçlerinin kalmadığını tek isteklerinin hastaneye ulaşım sorununa çare bulunmasını istemektedirler.  Sn Belediye başkanımızın ve Oda başkanımızın bu konuya acilen el atması gerekiyor. Bilgilerinize sunarım….
Seydişehir sınırları içindeki Devlet hastanesine ulaşım hususunda gerek çalışanlar gerekse hasta yakınları tarafından büyük bir sorunun mevcut olduğu bize yapılan şikâyetlerde iyice açığa çıktı.

Bize yapılan şikâyetlerde Belediye otobüslerinin ve şehir hatları dolmuşlarının zamanında duraklara gelmediği çalışanların işlerine geç kalmalarına sebeple mağdur oldukları sürekli tarafımıza iletilmektedir.

Hem çalışanların hem de hasta yakınlarının isimleri bizde saklı, defalarca belediyeye ve otomobilciler odasına sorunlarını aktardıklarını yaptıkları şikâyetler sonucu sorunları çözülememiş, daha doğrusu belediye birimleri sorunu çözmekte aciz kalmıştır. Hat da Büyükşehir Belediyesi Ulaşım dairesine bildirmelini söylemişler.

Yahu kusura bakmayın sizin o koltuklarda işiniz ne Taaaa. Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Tahir Akyürek buraya gelip de o mu çözecek. Biraz koltuklarınızdan kalkarak vatandaşların sorunlarına el atarak çare bulmaya çalışın.

Şikâyetçiler desteğe ihtiyaç olduklarını seslerini duyurmak için basın mensuplarını aramak zorunda kaldıklarını ifade ediyorlar.

Vatandaşlar hastaneye ulaşmakta güçlük çekerken, sürekli başlarındaki amirleri tarafından ikaz verildiğini aktarmaktadırlar. Belediyeden ve oda başkanından çözüm istemektedirler.

Bu şikâyetçi arkadaşların özel araç tutacak, maddi güçlerinin kalmadığını tek isteklerinin hastaneye ulaşım sorununa çare bulunmasını istemektedirler.  Sn Belediye başkanımızın ve Oda başkanımızın bu konuya acilen el atması gerekiyor. Bilgilerinize sunarım….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.