whatsapp

Devlet hastanesinden kamuoyuna açıklama

SAĞLIK 16.05.2018 - 19:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet hastanesinden kamuoyuna açıklama

Seydişehir Devlet hastanesinden kamuoyuna açıklama,
Hastanemizde 14 Mayıs Pazartesi tarihinden itibaren İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından haftanın beş günü nöroloji uzmanı görevlendirmesi yapılmaya başlanmıştır. Ayrıca hastanemize ataması yapılan göz hastalıkları uzmanı Dr. Süleyman Özgün 21 Mayıs Pazartesi tarihinden itibaren ikinci göz hastalıkları uzmanı olarak göreve başlayacaktır. Ücretsiz izinde olan ve izni biten göğüs hastalıkları uzmanımız Dr. Filiz Doğan geçtiğimiz pazartesi itibariyle hasta kabulüne başlamış olup, haftada bir gün hasta kabulü yapan beyin cerrahi uzmanı Dr. Engin Fidancı da 21 Mayıs Pazartesi'den itibaren Pazartesi-Salı-Çarşamba olmak üzere haftada üç gün hasta kabulüne devam edecektir.  Konu ile ilgili desteklerinden dolayı İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Koç'a ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederiz.
Seydişehir Devlet hastanesinden kamuoyuna açıklama,

Hastanemizde 14 Mayıs Pazartesi tarihinden itibaren İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından haftanın beş günü nöroloji uzmanı görevlendirmesi yapılmaya başlanmıştır. Ayrıca hastanemize ataması yapılan göz hastalıkları uzmanı Dr. Süleyman Özgün 21 Mayıs Pazartesi tarihinden itibaren ikinci göz hastalıkları uzmanı olarak göreve başlayacaktır. Ücretsiz izinde olan ve izni biten göğüs hastalıkları uzmanımız Dr. Filiz Doğan geçtiğimiz pazartesi itibariyle hasta kabulüne başlamış olup, haftada bir gün hasta kabulü yapan beyin cerrahi uzmanı Dr. Engin Fidancı da 21 Mayıs Pazartesi'den itibaren Pazartesi-Salı-Çarşamba olmak üzere haftada üç gün hasta kabulüne devam edecektir. 
Konu ile ilgili desteklerinden dolayı İl Sağlık Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Koç'a ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.