whatsapp

Dekoratif ahşap süsleme kursu

EĞİTİM 15.04.2018 - 11:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Dekoratif ahşap süsleme kursu

Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından engelli çocukla için Ümit Çocukları Deneği salonunda Dekoratif Ahşap süsleme kursu Kurs açıldı.
HEM Kurs usta öğreticisi Derya Doğan, yaptığı açıklamada engelli çocukların geri dönüşüm malzemelerini sanat eserine dönüştürdüklerini söyledi. Doğan,‘’6 kişiyle açtığımız kursumuzda kursiyerler, ahşap ve cam gibi her türlü atık malzemeleri yeniden kazanarak sanat eseri haline getiriyorlar. Yaşları 17 ile 70 arasında kursiyerimiz var. Hem sanat öğreniyorlar, hem de aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Ortaya çıkarılan eserler 2 Mayıs gününde sergilenecek’’dedi.
Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından engelli çocukla için Ümit Çocukları Deneği salonunda Dekoratif Ahşap süsleme kursu Kurs açıldı.

HEM Kurs usta öğreticisi Derya Doğan, yaptığı açıklamada engelli çocukların geri dönüşüm malzemelerini sanat eserine dönüştürdüklerini söyledi.

Doğan,‘’6 kişiyle açtığımız kursumuzda kursiyerler, ahşap ve cam gibi her türlü atık malzemeleri yeniden kazanarak sanat eseri haline getiriyorlar. Yaşları 17 ile 70 arasında kursiyerimiz var. Hem sanat öğreniyorlar, hem de aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Ortaya çıkarılan eserler 2 Mayıs gününde sergilenecek’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.