whatsapp

Değirmenci mahallesinde Çat’a sevgi seli

SİYASET 11.03.2019 - 11:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Değirmenci mahallesinde Çat’a sevgi seli

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında çalışmasına Değirmenci Mahallesini ziyaret etti. Değirmenci Mahallesine gelişinden itibaren davul eşliğinde mahalle halkının sevgi gösterileri arasında büyük bir coşkusuyla karşılanan Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat vatandaşlardan gelen talebede kayıtsız kalmayarak çalınan müzik eşliğinde bir sürede oynayarak renkli görüntülerin oluştuğu bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Adayı Abdulkadir Çat sizlerle kardeş olmaktan, sizlerle dost olmaktan ziyadesi ile memnunum. Allah yolunuzu bahtınızı her daim açık etsin. Değirmenci mahallesine her gelişimiz de bizleri güler yüzle ve büyük bir ilgi ile karşılayarak bağrınıza bastınız. Bugün buraya gelirken sizlerle özellikle meydanda buluşmayı tercih ettim. Çünkü bir ibadethaneye, cem evine siyasetin karıştırılmasını asla doğru bulmuyorum. Mabetlerimiz, ibadethanelerimiz bizler için büyük öneme sahiptir. Buraların siyasete alet edilmesi yakışık alan bir durum değildir. Bu hassasiyetimizi büyük bir olgunlukla karşılayarak toplantımıza göstermiş olduğunuz yoğun katılımdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin bu coşkusunu ve heyecanını gördükten sonra Allah’ın izniyle bu seçimden galip çıkacağımızı ve birlikte başaracağımızı ümit ediyorum dedi. Başkan Adayı Abdulkadir Çat ben bugüne kadar siz değerli hemşerilerime ne vaatte bulunmuş isem hepsini gerçekleştirdim. Görevimiz dönemimde şehrimize birçok kalıcı hizmetler yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Belediye tarihinin en büyük alt yapı projesi olan içme suyu isale hattını biz gerçekleştirdik. Şehrimizin merkezinde bulunan Atatürk caddesinin alt ve üst yapısını yaparak Prestijli bir görünüme kavuşturduk. Bu mübarek şehre ne yaparsak yapalım azdır. Çünkü Seyit şehri Seydişehir’imiz her şeyin en güzeline layıktır. İnşallah sizler 31 Mart’ta görevi bize tevdi ettiğiniz takdirde geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de canla başla çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında çalışmasına Değirmenci Mahallesini ziyaret etti.

Değirmenci Mahallesine gelişinden itibaren davul eşliğinde mahalle halkının sevgi gösterileri arasında büyük bir coşkusuyla karşılanan Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat vatandaşlardan gelen talebede kayıtsız kalmayarak çalınan müzik eşliğinde bir sürede oynayarak renkli görüntülerin oluştuğu bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Adayı Abdulkadir Çat sizlerle kardeş olmaktan, sizlerle dost olmaktan ziyadesi ile memnunum. Allah yolunuzu bahtınızı her daim açık etsin. Değirmenci mahallesine her gelişimiz de bizleri güler yüzle ve büyük bir ilgi ile karşılayarak bağrınıza bastınız. Bugün buraya gelirken sizlerle özellikle meydanda buluşmayı tercih ettim. Çünkü bir ibadethaneye, cem evine siyasetin karıştırılmasını asla doğru bulmuyorum. Mabetlerimiz, ibadethanelerimiz bizler için büyük öneme sahiptir. Buraların siyasete alet edilmesi yakışık alan bir durum değildir. Bu hassasiyetimizi büyük bir olgunlukla karşılayarak toplantımıza göstermiş olduğunuz yoğun katılımdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin bu coşkusunu ve heyecanını gördükten sonra Allah’ın izniyle bu seçimden galip çıkacağımızı ve birlikte başaracağımızı ümit ediyorum dedi.

Başkan Adayı Abdulkadir Çat ben bugüne kadar siz değerli hemşerilerime ne vaatte bulunmuş isem hepsini gerçekleştirdim. Görevimiz dönemimde şehrimize birçok kalıcı hizmetler yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Belediye tarihinin en büyük alt yapı projesi olan içme suyu isale hattını biz gerçekleştirdik. Şehrimizin merkezinde bulunan Atatürk caddesinin alt ve üst yapısını yaparak Prestijli bir görünüme kavuşturduk. Bu mübarek şehre ne yaparsak yapalım azdır. Çünkü Seyit şehri Seydişehir’imiz her şeyin en güzeline layıktır. İnşallah sizler 31 Mart’ta görevi bize tevdi ettiğiniz takdirde geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de canla başla çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.