whatsapp

Dağcılarından cumhuriyet yürüyüşü

SPOR 30.10.2017 - 11:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Dağcılarından cumhuriyet yürüyüşü

Seydişehir Dağcılık Kulübünün Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği doğa yürüyüşü olumsuz hava şartlarına rağmen yapıldı.
Seydişehir Dağcılık Kulübüne bağlı 9 üye, Ömer Şenarslan’ın rehberliğinde günün ilk ışıklarıyla beraber  Ağılkaya mevkiinden başlayarak Küpe dağından 15 km yürüyerek Avluk tepesine ulaştılar. Yağmurlu ve hafif sisli bir havada yürüyen dağcılar, çam ve meşe ağaçları arasında 2 bin 250 metre yüksekliğindeki Küpe dağı avluk zirvesine ulaştı. Burada Türk bayrağı açan dağcılar tekrar Ağılkaya mevkiine inerek yürüyüşü tamamladı. Her yıl geleneksel olarak Türkiye  Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk anısına yürüyüş yaptıklarını kaydetti. 
Seydişehir Dağcılık Kulübünün Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği doğa yürüyüşü olumsuz hava şartlarına rağmen yapıldı.

Seydişehir Dağcılık Kulübüne bağlı 9 üye, Ömer Şenarslan’ın rehberliğinde günün ilk ışıklarıyla beraber  Ağılkaya mevkiinden başlayarak Küpe dağından 15 km yürüyerek Avluk tepesine ulaştılar. Yağmurlu ve hafif sisli bir havada yürüyen dağcılar, çam ve meşe ağaçları arasında 2 bin 250 metre yüksekliğindeki Küpe dağı avluk zirvesine ulaştı. Burada Türk bayrağı açan dağcılar tekrar Ağılkaya mevkiine inerek yürüyüşü tamamladı.

Her yıl geleneksel olarak Türkiye  Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk anısına yürüyüş yaptıklarını kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.