whatsapp

Dağcıların Zafer Yürüyüşü

SPOR 30.08.2017 - 19:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Dağcıların Zafer Yürüyüşü

Seydişehir Dağcılık Kulübü bünyesindeki bir gurup sporcu, 2 bin 321 metre yüksekliğindeki Küpe Dağı Güllü Yatak Zirvesine "Zafer Yürüyüşü" gerçekleştirdi.
Seydişehir Dağcılık Kulübü Temsilcisi Hüseyin Gören, yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Tırmanışını geleneksel hale getirdiklerini, her yıl tırmanış yaptıklarını söyledi. Avluk'ta bir araya gelerek yaklaşık 4 saat süren bir tırmanışın ardından zirve yaptıklarını kaydeden Gören, "Zirvede 1 saat kaldık. Büyük Zaferin yıl dönümünde başta ulusumuzun önderi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunduk, bayrağımızı zirveye astık. Amacımız, bu sporu daha geniş kitlelere yaymak. Faaliyetlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz." diye konuştu.
Seydişehir Dağcılık Kulübü bünyesindeki bir gurup sporcu, 2 bin 321 metre yüksekliğindeki Küpe Dağı Güllü Yatak Zirvesine "Zafer Yürüyüşü" gerçekleştirdi.

Seydişehir Dağcılık Kulübü Temsilcisi Hüseyin Gören, yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Tırmanışını geleneksel hale getirdiklerini, her yıl tırmanış yaptıklarını söyledi.
Avluk'ta bir araya gelerek yaklaşık 4 saat süren bir tırmanışın ardından zirve yaptıklarını kaydeden Gören, "Zirvede 1 saat kaldık. Büyük Zaferin yıl dönümünde başta ulusumuzun önderi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunduk, bayrağımızı zirveye astık. Amacımız, bu sporu daha geniş kitlelere yaymak. Faaliyetlerimizi bundan sonra da sürdüreceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.