whatsapp

Cumhuriyet Halk partisinden suç duyurusu

SİYASET 26.09.2019 - 15:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cumhuriyet Halk partisinden suç duyurusu

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sekreterliği yaptığı basın bildirisinde bir hükümlünün halen belediyeden haksız maddi destek sağlandığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamada, ‘’Seydişehir belediyesi personeli iken 5 aya yakındır cezaevinde yatmakta olan bir şahıs, hükümlü olmasına rağmen belediye tarafından halen maddi destek sağlandığı yönünde bazı araştırmalarımızda kanıtlar elde edildiği düşüncesindeyiz. Bu olayın açığa çıkarılması için suç duyurusunda bulunuyoruz’’ denildi.

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sekreterliği yaptığı basın bildirisinde bir hükümlünün halen belediyeden haksız maddi destek sağlandığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Yapılan açıklamada, ‘’Seydişehir belediyesi personeli iken 5 aya yakındır cezaevinde yatmakta olan bir şahıs, hükümlü olmasına rağmen belediye tarafından halen maddi destek sağlandığı yönünde bazı araştırmalarımızda kanıtlar elde edildiği düşüncesindeyiz. Bu olayın açığa çıkarılması için suç duyurusunda bulunuyoruz’’ denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.