whatsapp

Cumhuriyet Halk Partisinden Duyuru

SİYASET 05.03.2018 - 12:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cumhuriyet Halk Partisinden Duyuru

CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, belediyenin çevresindeki yeşil ve sosyal dokunun bozulmasını kınadıklarını bildirdi.
Sevgili Seydişehirli hemşerilerim; belediye binasının arkasında yer alan yeşil alana, düğün salonunun kuzey yanına, arka taraftaki yola cephe olacak şekilde bir inşaatın yapılmakta olduğu, ağaçların da taşındığı  görülmektedir. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızdan bu konuda şikâyetler almaktayız. Araştırmalarımız sonucunda buraya KOMEK hizmet binası yapılacağı bilgisi edinilmiştir. Bunun üzerine konuyu birinci elden öğrenmek gayesi ile 01.03.2018 Perşembe günü Belediye Başkanı Mehmet Tutal beyden randevu alarak kaygılarımızı ve önerilerimizi ilettik. Bu konuyu değerlendireceğini bildirmesine rağmen herhangi bir değişikliğe gitmediğini ve inşaatın aynen devam ettiğini gördük. Saygıdeğer hemşerilerimiz, şehrin yönetilmesinde ki süre gelen hatalarla Seydişehir merkez, bir beton yığınına dönüşmüştür. Merkez de nefes alınabilecek, insanların ailesi ve çocukları ile oturabileceği tek alan belediye binasının çevresindeki park ve bahçe alanlarıdır. Buraya bina yapılarak yeşil alanların daraltılması ve sosyal dokunun bozulması son derece yanlıştır. Bu binanın merkezde yapılabileceği bir çok alanken bu alanın seçilmesi son derece yanlıştır. Bunun içi son yıllarda merkezde  satılan arsalara bakmak yeterlidir. Bu yanlıştan dönmek için çok geç kalınmadığı kanaatindeyiz. Belediye Başkanının bu yanlıştan acilen dönmesi gerekmektedir. Kamuoyunun dikkatine sunulur.
CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, belediyenin çevresindeki yeşil ve sosyal dokunun bozulmasını kınadıklarını bildirdi.

Sevgili Seydişehirli hemşerilerim; belediye binasının arkasında yer alan yeşil alana, düğün salonunun kuzey yanına, arka taraftaki yola cephe olacak şekilde bir inşaatın yapılmakta olduğu, ağaçların da taşındığı  görülmektedir. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızdan bu konuda şikâyetler almaktayız.

Araştırmalarımız sonucunda buraya KOMEK hizmet binası yapılacağı bilgisi edinilmiştir. Bunun üzerine konuyu birinci elden öğrenmek gayesi ile 01.03.2018 Perşembe günü Belediye Başkanı Mehmet Tutal beyden randevu alarak kaygılarımızı ve önerilerimizi ilettik. Bu konuyu değerlendireceğini bildirmesine rağmen herhangi bir değişikliğe gitmediğini ve inşaatın aynen devam ettiğini gördük.

Saygıdeğer hemşerilerimiz, şehrin yönetilmesinde ki süre gelen hatalarla Seydişehir merkez, bir beton yığınına dönüşmüştür. Merkez de nefes alınabilecek, insanların ailesi ve çocukları ile oturabileceği tek alan belediye binasının çevresindeki park ve bahçe alanlarıdır. Buraya bina yapılarak yeşil alanların daraltılması ve sosyal dokunun bozulması son derece yanlıştır. Bu binanın merkezde yapılabileceği bir çok alanken bu alanın seçilmesi son derece yanlıştır. Bunun içi son yıllarda merkezde  satılan arsalara bakmak yeterlidir.

Bu yanlıştan dönmek için çok geç kalınmadığı kanaatindeyiz. Belediye Başkanının bu yanlıştan acilen dönmesi gerekmektedir. Kamuoyunun dikkatine sunulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.