whatsapp

Cumhuriyet Bayramı kutlandı

GÜNDEM 29.10.2017 - 11:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Seydişehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94 yıl dönümü etkinlikleri, düzenlenen törenle kutlandı.
Kapalı Pazar yerinde saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, törene katılan vatandaşlar ve öğrencilerin Cumhuriyet Bayramını kutlamaları ile başladı. Kaymakam Erdoğan, günün anlam ve önemi hakkında yaptığı konuşmada  ‘’94 yıl önce nasıl bir coşku yaşanmışsa bugün de aynı coşkuyu hala yüreklerimizde hissediyoruz.’’ dedi. Cumhuriyetin millet iradesinin yönetime yansıması olduğunu ifade eden Kaymakam Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti hepimize sunulmuş ve emanet edilmiş en büyük, en kutlu armağandır. Cumhuriyet doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bu topraklar üzerinde yaşayan, tasada ve kıvançta bir, yüreği bayrak ve vatan sevgisi ile dolu olan Anadolu insanının birlik ve bütünlüğünün en güzel tezahürüdür. Milletimiz bugünlere nasıl gelindiğini asla unutmayacak, tarihine, milli benliğine sahip çıkacak, medeniyet yolunda kararlı biçimde yürümeye devam edecektir. Cumhuriyeti bize kutlu bir armağan olarak sunan başta Cumhuriyetimizin kurucu lideri, ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, nice isimsiz vatan evladını minnetle, şükranla, rahmetle yad ediyoruz.’’diye konuştu. Cumhuriyet İlkokulu ve İsmet Şen Ortaokulu, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin kaşık oyunları gösterileri sunup şiirler okudular. Bayram resmi geçit töreniyle sona erdi.
Seydişehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94 yıl dönümü etkinlikleri, düzenlenen törenle kutlandı.

Kapalı Pazar yerinde saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, törene katılan vatandaşlar ve öğrencilerin Cumhuriyet Bayramını kutlamaları ile başladı.

Kaymakam Erdoğan, günün anlam ve önemi hakkında yaptığı konuşmada  ‘’94 yıl önce nasıl bir coşku yaşanmışsa bugün de aynı coşkuyu hala yüreklerimizde hissediyoruz.’’ dedi.

Cumhuriyetin millet iradesinin yönetime yansıması olduğunu ifade eden Kaymakam Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti hepimize sunulmuş ve emanet edilmiş en büyük, en kutlu armağandır. Cumhuriyet doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bu topraklar üzerinde yaşayan, tasada ve kıvançta bir, yüreği bayrak ve vatan sevgisi ile dolu olan Anadolu insanının birlik ve bütünlüğünün en güzel tezahürüdür. Milletimiz bugünlere nasıl gelindiğini asla unutmayacak, tarihine, milli benliğine sahip çıkacak, medeniyet yolunda kararlı biçimde yürümeye devam edecektir. Cumhuriyeti bize kutlu bir armağan olarak sunan başta Cumhuriyetimizin kurucu lideri, ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, nice isimsiz vatan evladını minnetle, şükranla, rahmetle yad ediyoruz.’’diye konuştu.

Cumhuriyet İlkokulu ve İsmet Şen Ortaokulu, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin kaşık oyunları gösterileri sunup şiirler okudular. Bayram resmi geçit töreniyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.