whatsapp

Çocukların ördek sevgisi

YAŞAM 02.05.2016 - 12:31, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çocukların ördek sevgisi

Seydişehir’de havaların ısınmasıyla birlikte Kuğulu park mesire alanındaki gölette yüzen ördekler çocukların ilgi odağı oluyor.
Hafta boyunca gölette yüzen ördeklerle güzel vakit geçiren çocukların heyecan yaşadığını dile getiren Park görevlisi, göletteki ördek ve kuğular çocukların ilgi odağı haline geldiğini söyledi. Kuğulu parka çocukları eğlendirmeye gelen aileler , " Parktaki ördekler de bizden kaçmıyorlar. Çocuklar onları çok seviyor" dedi.
Seydişehir’de havaların ısınmasıyla birlikte Kuğulu park mesire alanındaki gölette yüzen ördekler çocukların ilgi odağı oluyor.

Hafta boyunca gölette yüzen ördeklerle güzel vakit geçiren çocukların heyecan yaşadığını dile getiren

Park görevlisi, göletteki ördek ve kuğular çocukların ilgi odağı haline geldiğini söyledi.

Kuğulu parka çocukları eğlendirmeye gelen aileler , " Parktaki ördekler de bizden kaçmıyorlar. Çocuklar onları çok seviyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.