whatsapp

Çocuk bayramını yüreklerde kutluyoruz

ANALİZ 22.04.2020 - 23:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çocuk bayramını yüreklerde kutluyoruz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılındayız. Bu çok önemli tarihi dönemeci ne yazık ki korona nedeniyle “yasaklı” olarak kutluyoruz. Korona salgını ile milli bayramlara duyulan özlem nede olsa buruk bir tablo doğdu. Kimi zaman, yüreklerde kutlanan bayramlar, sokaklarda kutlanan bayramlardan daha anlamlı olur. 23 Nisan’ı, evlerimizde pencerelerimize astığımız bayraklarımız ve Atatürk posterleriyle kutluyoruz. Bayraklarımız ve Atatürk posterlerimiz, yüreğimizde kutladığımız bayramın görselleri olacak. Biliyoruz, siz yasağa rağmen yine de çocuklarınıza gücünüzün yettiği oranda bayramlıklar almışsınızdır. Sabah onları giydirin. Bayramın gerçekte onların bayramı olduğunu; Atatürk’ün TBMM’nin açıldığı günü niçin çocuk bayramı ilan ettiğini bir kez daha anlatın… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılındayız.

Bu çok önemli tarihi dönemeci ne yazık ki korona nedeniyle “yasaklı” olarak kutluyoruz.

Korona salgını ile milli bayramlara duyulan özlem nede olsa buruk bir tablo doğdu.

Kimi zaman, yüreklerde kutlanan bayramlar, sokaklarda kutlanan bayramlardan daha anlamlı olur.

23 Nisan’ı, evlerimizde pencerelerimize astığımız bayraklarımız ve Atatürk posterleriyle kutluyoruz. Bayraklarımız ve Atatürk posterlerimiz, yüreğimizde kutladığımız bayramın görselleri olacak.

Biliyoruz, siz yasağa rağmen yine de çocuklarınıza gücünüzün yettiği oranda bayramlıklar almışsınızdır.

Sabah onları giydirin. Bayramın gerçekte onların bayramı olduğunu; Atatürk’ün TBMM’nin açıldığı günü niçin çocuk bayramı ilan ettiğini bir kez daha anlatın…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.