whatsapp

Çınar altı halkın buluşma noktası

SİVİL TOPLUM 24.06.2019 - 13:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çınar altı halkın buluşma noktası

Seydişehir’de  buluşma ve vakit geçirme merkezi haline gelen çınar altı çay ocağı dolup taşıyor. Genelde emekli kenti olan ilçede halkın çoğunluğu sohbet etmek, arkadaşları ile vakit geçirmek ve buluşmak için çayın bir liraya satıldığı çınar altı çay ocağını mesken haline getiriyor. İlçede bulunan parkların pahalı olmasından dolayı Sofuhane mahallesindeki kaymakamlık altındaki çınar altını tercih eden işçi, memur ve esnafıın buluşma noktası oluyor. İşsizlerinde bol olduğu kentte dikkatimizi çeken bir başka konuda herkesin bu çınaraltında çaylarını yudumlarken yüzlerinin gülüyor olmasıdır. 

Seydişehir’de  buluşma ve vakit geçirme merkezi haline gelen çınar altı çay ocağı dolup taşıyor.

Genelde emekli kenti olan ilçede halkın çoğunluğu sohbet etmek, arkadaşları ile vakit geçirmek ve buluşmak için çayın bir liraya satıldığı çınar altı çay ocağını mesken haline getiriyor.

İlçede bulunan parkların pahalı olmasından dolayı Sofuhane mahallesindeki kaymakamlık altındaki çınar altını tercih eden işçi, memur ve esnafıın buluşma noktası oluyor.

İşsizlerinde bol olduğu kentte dikkatimizi çeken bir başka konuda herkesin bu çınaraltında çaylarını yudumlarken yüzlerinin gülüyor olmasıdır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.