whatsapp

Çiftçi ve hayvancılık paneli

SİYASET 29.03.2018 - 02:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Çiftçi ve hayvancılık paneli

CHP İlçe Örgütü “Çiftçi Ve Hayvancılık” paneli düzenliyor.
İlçe Başkanı Orhan Özel, ‘’Halkımızın gerçek gündemini, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın sorunlarını ele alacağımız bir panel düzenliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel bu konuda şu açıklamalarda bulundu. Ülkemiz; gıda alanında dünyada kendine yetebilen yedi ülkeden biriyken bugün itibari ile maalesef buğdayı, nohutu, fasulyeyi, pirinci, mercimeği, eti, canlı hayvanı ve en acısı da samanı dahi ithal eder olduk. Gıda da öyle dışa bağımlı hale geldik ki; Tohum ithal, kullanılan gübre ve ilaç ithal. Bütün bu ve benzeri olumsuzluklar yetmezmiş gibi, şimdide Şeker Fabrikaları ve Sulama birlikleri özelleştirilmek istenmektedir. Dolayısı ile bu konuda acilen milli bir politika oluşturma ya ihtiyaç duyulmaktadır.  Çiftçi ve hayvancılık yapan vatandaşlarımızın bu sıkıntılı durumunu irdeleyip, çözüm yollarını konuşacağımız “Çiftçi Ve Hayvancılık” Paneli düzenliyoruz. Katılımcılarımız Ülkemizin bu konuda en donanımlı insanlarından Ziraat Mühendisi, Ekonomist ve Parti Meclisi Üyesi Doçent Gökhan Günaydın ile TBMM Tarım Komisyonu üyesi Edirne Milletvekili Doçent Okan Gaytancıoğlu olacaktır. Panelimiz 1 Nisan Pazar günü saat 14.00 da Belediye Düğün Salonunda yapılacak olup, başta çiftçilerimiz olmak üzere, bütün vatandaşlarımız davetlidir.’’
CHP İlçe Örgütü “Çiftçi Ve Hayvancılık” paneli düzenliyor.

İlçe Başkanı Orhan Özel, ‘’Halkımızın gerçek gündemini, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın sorunlarını ele alacağımız bir panel düzenliyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel bu konuda şu açıklamalarda bulundu. Ülkemiz; gıda alanında dünyada kendine yetebilen yedi ülkeden biriyken bugün itibari ile maalesef buğdayı, nohutu, fasulyeyi, pirinci, mercimeği, eti, canlı hayvanı ve en acısı da samanı dahi ithal eder olduk. Gıda da öyle dışa bağımlı hale geldik ki; Tohum ithal, kullanılan gübre ve ilaç ithal. Bütün bu ve benzeri olumsuzluklar yetmezmiş gibi, şimdide Şeker Fabrikaları ve Sulama birlikleri özelleştirilmek istenmektedir. Dolayısı ile bu konuda acilen milli bir politika oluşturma ya ihtiyaç duyulmaktadır.

 Çiftçi ve hayvancılık yapan vatandaşlarımızın bu sıkıntılı durumunu irdeleyip, çözüm yollarını konuşacağımız “Çiftçi Ve Hayvancılık” Paneli düzenliyoruz. Katılımcılarımız Ülkemizin bu konuda en donanımlı insanlarından Ziraat Mühendisi, Ekonomist ve Parti Meclisi Üyesi Doçent Gökhan Günaydın ile TBMM Tarım Komisyonu üyesi Edirne Milletvekili Doçent Okan Gaytancıoğlu olacaktır. Panelimiz 1 Nisan Pazar günü saat 14.00 da Belediye Düğün Salonunda yapılacak olup, başta çiftçilerimiz olmak üzere, bütün vatandaşlarımız davetlidir.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.