whatsapp

çiçekçiler sevgi gününde satış yapamadıklarından dertli

SİVİL TOPLUM 13.02.2021 - 17:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

çiçekçiler sevgi gününde satış yapamadıklarından dertli

Görüntülü haber..
14 Şubat sevgililer günü kutlamalarında Seydişehir’deki çiçekçilerin bir çoğu satış yapamamaktan dertli. Antalya ve Alanya’dan getirttikleri kesme çiçek gül ve karanfillere uzanacak sevgi elini bekliyorlar. Ekonomik kriz ve pandemiden dolayı durgunluk çiçekçilere kadar yansıdı. 27 yıldır çiçekçilik yapan Veli Yavuz sevgililer günü dolayısıyla işlerinin durgunluğundan yakındı. Evlere siparişle servis yapacağız ama talep yok dedi. 5 yıldır çiçekçilik yapan Osman Harmancı, ‘’Sevgililer günü dolayısıyla satışlarımız iyi olacak diye getirttiğimiz çiçekler yeni sevgi elini bekliyor. Hediyeleşmek bize Peygamber efendimizden bu yana gelmiştir. Çok daha ucuz fiyatlara sunmak istiyoruz iş yerimize vatandaşlarımızı bekliyoruz’’ diye konuştu. 11 yıldır çiçekçilik yapan Nazife Çetiner, ‘’İnsanlarımız sevgililer gününe rağbet ediyor. Çiçekle mutlu olmayı önemsiyorlar. Bu açıdan evlere sipariş alarak servis yapıyoruz’’ diye konuştu.
Görüntülü haber..

14 Şubat sevgililer günü kutlamalarında Seydişehir’deki çiçekçilerin bir çoğu satış yapamamaktan dertli. Antalya ve Alanya’dan getirttikleri kesme çiçek gül ve karanfillere uzanacak sevgi elini bekliyorlar.

Ekonomik kriz ve pandemiden dolayı durgunluk çiçekçilere kadar yansıdı.

27 yıldır çiçekçilik yapan Veli Yavuz sevgililer günü dolayısıyla işlerinin durgunluğundan yakındı. Evlere siparişle servis yapacağız ama talep yok dedi.

5 yıldır çiçekçilik yapan Osman Harmancı, ‘’Sevgililer günü dolayısıyla satışlarımız iyi olacak diye getirttiğimiz çiçekler yeni sevgi elini bekliyor. Hediyeleşmek bize Peygamber efendimizden bu yana gelmiştir. Çok daha ucuz fiyatlara sunmak istiyoruz iş yerimize vatandaşlarımızı bekliyoruz’’ diye konuştu.

11 yıldır çiçekçilik yapan Nazife Çetiner, ‘’İnsanlarımız sevgililer gününe rağbet ediyor. Çiçekle mutlu olmayı önemsiyorlar. Bu açıdan evlere sipariş alarak servis yapıyoruz’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.