whatsapp

CHP Tıp bayramı mesajı

SİYASET 13.03.2018 - 22:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Tıp bayramı mesajı

CHP ilçe örgütü tıp bayramı mesajı yayınladı.
Karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında, yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz, bizler için iftihar kaynağıdır. Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi; Diyen Kanuni Sultan Süleyman; ve “Beni Türk hekimlerine emanet edin” diyen, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün güvenini tam sağlayan,  Başta hekimlerimiz olmak üzere  her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarına minnet ve şükran duygularımızı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramınızı içten duygularımızla kutlarız.  Bu vesile ile; siz sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının yaşanmadığı günlerin tez zamanda gelmesini ve herkesin sağlık hizmetlerinden ücretsiz ve eşit olarak yararlandırılması dileriz.  CHP İlçe Başkanı / Orhan Özel
CHP ilçe örgütü tıp bayramı mesajı yayınladı.

Karşılaştığınız türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleğinizin icrasında, yurttaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretiniz, bizler için iftihar kaynağıdır. Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi; Diyen Kanuni Sultan Süleyman; ve “Beni Türk hekimlerine emanet edin” diyen, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün güvenini tam sağlayan,  Başta hekimlerimiz olmak üzere  her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarına minnet ve şükran duygularımızı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramınızı içten duygularımızla kutlarız.

 Bu vesile ile; siz sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının yaşanmadığı günlerin tez zamanda gelmesini ve herkesin sağlık hizmetlerinden ücretsiz ve eşit olarak yararlandırılması dileriz.

 CHP İlçe Başkanı / Orhan Özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.