whatsapp

CHP Seydişehir ilçe kongresi

SİYASET 23.12.2017 - 15:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Seydişehir ilçe kongresi

CHP Seydişehir İlçe Kongresi yapıldı.
Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kongreye, CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, il yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, delegeler ve partililer katıldı. Kongrede, mevcut ilçe başkanı Yunus Uysal yeniden aday olmazken, tek liste ile girilen seçimlerde Orhan Özel, İlçe Başkanı seçildi. Özel, kongre sonrası yaptığı konuşmada "Yunus başkanımız gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Ailesinden daha çok zamanı partimize ayırdı. Parti binamızı her gün açtı ve halkımızın derdine derman olmaya çalıştı. Ben buradan özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi. Yönetim kurulu,Orhan Özel, Ayşe Taş, Emine Arıkoğlu, Hürriyet Bıyıklı, Meral Coşkun, Emine Korkmaz , Muhittin Ulutaş, İsmail Ünal, Yılmaz Yıldırımoğlu, Seyit Ali Aldere , Harun Cırık, Osman Çakıcı , Mehmet Pınar, Yasin Şahin ve Muzaffer Şenol
CHP Seydişehir İlçe Kongresi yapıldı.

Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kongreye, CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, il yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, delegeler ve partililer katıldı.
Kongrede, mevcut ilçe başkanı Yunus Uysal yeniden aday olmazken, tek liste ile girilen seçimlerde Orhan Özel, İlçe Başkanı seçildi.
Özel, kongre sonrası yaptığı konuşmada "Yunus başkanımız gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Ailesinden daha çok zamanı partimize ayırdı. Parti binamızı her gün açtı ve halkımızın derdine derman olmaya çalıştı. Ben buradan özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Yönetim kurulu,Orhan Özel, Ayşe Taş, Emine Arıkoğlu, Hürriyet Bıyıklı, Meral Coşkun, Emine Korkmaz , Muhittin Ulutaş, İsmail Ünal, Yılmaz Yıldırımoğlu, Seyit Ali Aldere , Harun Cırık, Osman Çakıcı , Mehmet Pınar, Yasin Şahin ve Muzaffer Şenol

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.