whatsapp

CHP Seydişehir Gençlik Kolları Uğur Mumcu'yu Andı

SİYASET 24.01.2021 - 11:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Seydişehir Gençlik Kolları Uğur Mumcu'yu Andı

Görüntülü haber..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, 28 yıl önce suikast sonucu evinin önünde hayatını kaybeden Gazeteci Uğur Mumcu için klipli anma programı düzenledi. Gençlik kolları Levent Kavak, Yaşamının en verimli çağında kalleşçe pusuya düşürülen Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu Kalpaksız Kuvacı Uğur Mumcu’nun karanlık güçler tarafından katledilişini nefretle kınadıklarını söyledi. Kavak, “24-31 Aralık Adalet ve Demokrasi Haftası’nda suikastlerle, bombalı saldırılarla yaşam hakkı elinden alınan nice aydınımızın katledilmesinin üstünden geçen onlarca yıla rağmen, hepimiz hala bu cinayetlerin aydınlatılmamış olmasını taşıyoruz. İnandıkları uğruna bedel ödetilen aydınlarımızın katillerinin ve azmettiricilerinin açığa çıkarılması için hepimiz birer adalet arayıcısı ve toplumsal hafıza anımsatıcısıyız. Bombalı saldırıyla aramızdan koparılan araştırmacı-gazeteci yazar Uğur Mumcu’yu ve diğer aydınlarımızı saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.’’
Görüntülü haber..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, 28 yıl önce suikast sonucu evinin önünde hayatını kaybeden Gazeteci Uğur Mumcu için klipli anma programı düzenledi.

Gençlik kolları Levent Kavak, Yaşamının en verimli çağında kalleşçe pusuya düşürülen Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu Kalpaksız Kuvacı Uğur Mumcu’nun karanlık güçler tarafından katledilişini nefretle kınadıklarını söyledi.

Kavak, “24-31 Aralık Adalet ve Demokrasi Haftası’nda suikastlerle, bombalı saldırılarla yaşam hakkı elinden alınan nice aydınımızın katledilmesinin üstünden geçen onlarca yıla rağmen, hepimiz hala bu cinayetlerin aydınlatılmamış olmasını taşıyoruz. İnandıkları uğruna bedel ödetilen aydınlarımızın katillerinin ve azmettiricilerinin açığa çıkarılması için hepimiz birer adalet arayıcısı ve toplumsal hafıza anımsatıcısıyız. Bombalı saldırıyla aramızdan koparılan araştırmacı-gazeteci yazar Uğur Mumcu’yu ve diğer aydınlarımızı saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.