whatsapp

CHP Seydişehir’de Seçim Startı Verdi

SİYASET 29.05.2018 - 01:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP Seydişehir’de Seçim Startı Verdi

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri Genel seçimleri öncesi CHP Konya Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, Seydişehir’de vatandaşlarla bir araya geldi.
Hürriyet caddesindeki parti binası önünde halka seslenen Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, İktidar partisi yöneticilerinin hazineden topladığı paraların üçte birini partizanca harcadığını söyledi. 10 yıl önce özelleştirme kararlarıyla o günün Başbakanıyla arasının açıldığını kaydeden Şener, ‘’ Özelleştirme Yüksek kurulu o zaman bana bağlıydı. Yapılmak istenen KİT lerin özelleştirmelerine hiçbir zaman imza atmadım geri çevirdim. En büyük tartışma konusu bu oldu. Bu iktidarın diğerlerinden farkı yaptıkları özelleştirmelerle ölenlerin bile birikimlerini yandaşlarına kaynak olarak aktarmışlardır. 10 yıl önce 129 milyar dolar olan borç bugün 460 milyar dolara çıkmıştır. Doğmamış gelecek kuşakların haklarını da harcamışlardır. Enflasyon ve işsizlik patlamıştır. Bunların kalacak yeri de yatacak yeri de yoktur. Sorumsuz bir iktidar vardır. Siz hiç yapılan yolsuzlukları soruşturduklarını gördünüz mü? Bunların 24 Hazirandan sora devam etme hakları yoktur. Gidişat Ekonominin çöküşüdür. Bunlar tekrar gelirse ekonomik depremler olacaktır. Bu seçimler çok önemlidir. Adayımız Sn Muharrem İnceyi desteklemenizi istiyorum’’dedi. Programa, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, İlçe Başkanı Orhan Özel, Milletvekili adayları Hasan Sarımehmetoğlu, , Orhan Kaya, Hasan Pektekin, Nazife Demirhan, Şeniz Kurtuluş, İsmail Ünsal Hikmet Balcı katıldı.
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri Genel seçimleri öncesi CHP Konya Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, Seydişehir’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Hürriyet caddesindeki parti binası önünde halka seslenen Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, İktidar partisi yöneticilerinin hazineden topladığı paraların üçte birini partizanca harcadığını söyledi.

10 yıl önce özelleştirme kararlarıyla o günün Başbakanıyla arasının açıldığını kaydeden Şener, ‘’ Özelleştirme Yüksek kurulu o zaman bana bağlıydı. Yapılmak istenen KİT lerin özelleştirmelerine hiçbir zaman imza atmadım geri çevirdim. En büyük tartışma konusu bu oldu. Bu iktidarın diğerlerinden farkı yaptıkları özelleştirmelerle ölenlerin bile birikimlerini yandaşlarına kaynak olarak aktarmışlardır. 10 yıl önce 129 milyar dolar olan borç bugün 460 milyar dolara çıkmıştır. Doğmamış gelecek kuşakların haklarını da harcamışlardır. Enflasyon ve işsizlik patlamıştır. Bunların kalacak yeri de yatacak yeri de yoktur. Sorumsuz bir iktidar vardır. Siz hiç yapılan yolsuzlukları soruşturduklarını gördünüz mü? Bunların 24 Hazirandan sora devam etme hakları yoktur. Gidişat Ekonominin çöküşüdür. Bunlar tekrar gelirse ekonomik depremler olacaktır. Bu seçimler çok önemlidir. Adayımız Sn Muharrem İnceyi desteklemenizi istiyorum’’dedi.

Programa, Konya İl Başkanı Barış Bektaş, İlçe Başkanı Orhan Özel, Milletvekili adayları Hasan Sarımehmetoğlu, , Orhan Kaya, Hasan Pektekin, Nazife Demirhan, Şeniz Kurtuluş, İsmail Ünsal Hikmet Balcı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.