whatsapp

CHP seçim konvoyu düzenlenmeyecek

SİYASET 25.03.2019 - 10:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP seçim konvoyu düzenlenmeyecek

Seçim çalışması yürüten her aday zorlu ve heyecanlı bir süreç atlatmaktadır. Büyük bir fedakârlıkla yürütülen çalışmaların hedefi Memleketimizi daha yaşanır kılmaya yöneliktir. Seçim çalışmaları kapsamında gerek sesli gerekte görsel yürütülen bir takım abartılı çalışmalar zaman zaman şehir sakinlerini rahatsız ettiği gözlenmektedir.  Bu doğrultuda,  parti ilçe yönetimimiz ve yol arkadaşlarımızla birlikte aldığımız kararı kamuoyuna bildirmek isterim. Geçmiş seçimlerde -birbirleriyle yarışırcasına yürütülen, büyük bir gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan, milli israfa yol açan Seçim Konvoyu partimiz tarafından düzenlenmeyecektir. Çevreye, insana bu kötülüğü yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyoruz. Hizmet etmeye aday olduğumuz Seydişehir halkının sağduyusu da bunu gerektirmektedir. Gösteriş için düzenlenen ve adeta adayların birbirleriyle yarışırcasına  çevre güvenliğini de yok sayan bu uygulamanın kimseye faydası olmadığı gibi ekonomik bir israf oluşturmaktadır.  CHP Seydişehir İlçe teşkilatı olarak çevre ve insan sağlığı için her türlü fedakârlıkta bulunacağımızın bilinmesini ve konvoy yapmayacağımızın bilinmesini isteriz. Bütün halkımızı saygıyla selamlarım. Mehmet Katlav CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı

Seçim çalışması yürüten her aday zorlu ve heyecanlı bir süreç atlatmaktadır. Büyük bir fedakârlıkla yürütülen çalışmaların hedefi Memleketimizi daha yaşanır kılmaya yöneliktir. Seçim çalışmaları kapsamında gerek sesli gerekte görsel yürütülen bir takım abartılı çalışmalar zaman zaman şehir sakinlerini rahatsız ettiği gözlenmektedir. 

Bu doğrultuda,  parti ilçe yönetimimiz ve yol arkadaşlarımızla birlikte aldığımız kararı kamuoyuna bildirmek isterim. Geçmiş seçimlerde -birbirleriyle yarışırcasına yürütülen, büyük bir gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan, milli israfa yol açan Seçim Konvoyu partimiz tarafından düzenlenmeyecektir. Çevreye, insana bu kötülüğü yapmaya hakkımız olmadığını düşünüyoruz. Hizmet etmeye aday olduğumuz Seydişehir halkının sağduyusu da bunu gerektirmektedir. Gösteriş için düzenlenen ve adeta adayların birbirleriyle yarışırcasına  çevre güvenliğini de yok sayan bu uygulamanın kimseye faydası olmadığı gibi ekonomik bir israf oluşturmaktadır. 

CHP Seydişehir İlçe teşkilatı olarak çevre ve insan sağlığı için her türlü fedakârlıkta bulunacağımızın bilinmesini ve konvoy yapmayacağımızın bilinmesini isteriz. Bütün halkımızı saygıyla selamlarım.

Mehmet Katlav

CHP Seydişehir Belediye Başkan Adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.