whatsapp

CHP seçim çalışmalarına hız verdi

SİYASET 03.06.2018 - 17:17, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP seçim çalışmalarına hız verdi

CHP Konya Milletvekili adayı Hikmet Balcı İlçe Başkanı Orhan Özel ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Boyalı, Bostandere Mahalleleriyle sanayi esnafından destek isteyen CHP heyeti Cumhurbaşkanı Adayları Muharrem İnce ve CHP’nin politikalarını anlattılar İlçe Başkanı Orhan Özel, burada yaptığı açıklamada “ Cumhurbaşkanı Adayınız Sayın Muharrem İnce’nin yaratmış olduğu büyük heyecan ve mutluluk her gittiğimiz mahallede, sokakta karşımıza çıkmaktadır. Daha önce Milletvekili  adaylarımız Abdullatif Şener, Hikmet Balcı ve diğer milletvekili adaylarımız ile yapmış olduğumuz Ortakaraviran mitingi, Seydişehir Mitingi ve Taraşçı Mahallesi çalışmalarında halkın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Halkımızın verdiği bu güçle seçim çalışmalarını bundan sonrada kesintisiz sürdüreceğiz..  Milletvekili adayımız Eski Devlet Bakanı Abdullatif Şener 7 Haziran 2018 Perşembe günü pazaryerinde vatandaşla buluşuyor. Tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.’’
CHP Konya Milletvekili adayı Hikmet Balcı İlçe Başkanı Orhan Özel ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Boyalı, Bostandere Mahalleleriyle sanayi esnafından destek isteyen CHP heyeti Cumhurbaşkanı Adayları Muharrem İnce ve CHP’nin politikalarını anlattılar

İlçe Başkanı Orhan Özel, burada yaptığı açıklamada “ Cumhurbaşkanı Adayınız Sayın Muharrem İnce’nin yaratmış olduğu büyük heyecan ve mutluluk her gittiğimiz mahallede, sokakta karşımıza çıkmaktadır. Daha önce Milletvekili  adaylarımız Abdullatif Şener, Hikmet Balcı ve diğer milletvekili adaylarımız ile yapmış olduğumuz Ortakaraviran mitingi, Seydişehir Mitingi ve Taraşçı Mahallesi çalışmalarında halkın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Halkımızın verdiği bu güçle seçim çalışmalarını bundan sonrada kesintisiz sürdüreceğiz.. 
Milletvekili adayımız Eski Devlet Bakanı Abdullatif Şener 7 Haziran 2018 Perşembe günü pazaryerinde vatandaşla buluşuyor. Tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.