whatsapp

CHP örgütünden tıp bayramı mesajı

SİYASET 13.03.2019 - 19:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP örgütünden tıp bayramı mesajı

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, 14 Mart Tıp Bayramı hakkında ortak basın açıklaması yayınladılar. Doktorlarımızın sorunları da Türkiye’mizin temel sorunlarıdır Yapılan açıklamada, “İlçemiz ve ülkemiz genelinde çok güç koşullarda görev yapan sağlık çalışanlarının sorunları da Türkiye’mizin temel sorunlarındandır. Sağlığın ticarileştirildiği, hastaların müşteri konumuna getirildiği günümüzde, birçok hak kısıtlamasıyla karşı karşıya olan başta doktorlarımız olmak üzere, her seviyedeki Tıp mensupları ve sağlık çalışanları insanca yaşamı, demokrasiyi, özgürlükleri en çok hak eden meslek gruplarımızın başında gelmektedir. Sorunları da Türkiye’mizin temel sorunlarıdır. Doktorlarımız, ebe ve hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız, sağlık dünyasının vefakâr ve cefakar yiğit insanlarıdır. Hem hastalara şifa vesilesi olabilmek, hem de Türkiye’nin bilimsel alanda atılması gereken adımlarını atmak, attırmak için mücadelelerini sürdürmektedirler. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün övünerek söylediği “Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin.” Sözünü ilke edinen kıymetli hekimlerimiz kısıtlı imkanlar dahilinde dünyada ses getiren tıbbi buluşlara öncülük etmeye ve yaptıkları başarılı operasyonlar ile ülkemize saygınlık kazandırmaya devam etmektedir. Hak ettikleri değeri gördükleri konusunda kaygılıyız. Seçimlerde halkımızın teveccüh göstermesi halinde meclis üyesi adaylarımızdan Dahiliye Uzmanı Dr. Salih Kocaoğlu’nun da vakıf olduğu sorunlara fazlasıyla eğileceğiz. Biliyoruz ki, en değerli varlığımız insandır, candır. Acılarımızı dindiren, canları sağlıklarına kavuşturmak için ellerinden gelen her çabayı gösteren,  sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarının iyileştirildiği bir Türkiye umuduyla, tüm sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı kutlarız.”

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Orhan Özel ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Katlav, 14 Mart Tıp Bayramı hakkında ortak basın açıklaması yayınladılar.

Doktorlarımızın sorunları da Türkiye’mizin temel sorunlarıdır

Yapılan açıklamada, “İlçemiz ve ülkemiz genelinde çok güç koşullarda görev yapan sağlık çalışanlarının sorunları da Türkiye’mizin temel sorunlarındandır. Sağlığın ticarileştirildiği, hastaların müşteri konumuna getirildiği günümüzde, birçok hak kısıtlamasıyla karşı karşıya olan başta doktorlarımız olmak üzere, her seviyedeki Tıp mensupları ve sağlık çalışanları insanca yaşamı, demokrasiyi, özgürlükleri en çok hak eden meslek gruplarımızın başında gelmektedir. Sorunları da Türkiye’mizin temel sorunlarıdır. Doktorlarımız, ebe ve hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız, sağlık dünyasının vefakâr ve cefakar yiğit insanlarıdır. Hem hastalara şifa vesilesi olabilmek, hem de Türkiye’nin bilimsel alanda atılması gereken adımlarını atmak, attırmak için mücadelelerini sürdürmektedirler. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün övünerek söylediği “Beni Türk Hekimlerine Emanet Edin.” Sözünü ilke edinen kıymetli hekimlerimiz kısıtlı imkanlar dahilinde dünyada ses getiren tıbbi buluşlara öncülük etmeye ve yaptıkları başarılı operasyonlar ile ülkemize saygınlık kazandırmaya devam etmektedir. Hak ettikleri değeri gördükleri konusunda kaygılıyız. Seçimlerde halkımızın teveccüh göstermesi halinde meclis üyesi adaylarımızdan Dahiliye Uzmanı Dr. Salih Kocaoğlu’nun da vakıf olduğu sorunlara fazlasıyla eğileceğiz.

Biliyoruz ki, en değerli varlığımız insandır, candır. Acılarımızı dindiren, canları sağlıklarına kavuşturmak için ellerinden gelen her çabayı gösteren,  sağlık çalışanlarımızın çalışma şartlarının iyileştirildiği bir Türkiye umuduyla, tüm sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı kutlarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.