whatsapp

CHP müftü Adem Bebek’i ziyaret etti

SİYASET 09.10.2020 - 19:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

CHP müftü Adem Bebek’i ziyaret etti

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimi, Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeni ile İlçe Müftüsü Adem Bebek’i ziyaret etti. CHP ilçe başkanı Orhan Özel, yönetim Kurulu üyelerinden Muhittin Ulutaş ve Ramazan Soyluoğlu müftü Bebek’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunuldu. Başkan Orhan Özel, ‘’Yaşanılan sorunları ve Diyanet İşleri Başkanlığının gerçek anlamda önemini ve yapabilecek katkılar konusunda görüşmeler yaptık. Dini değerlerle beraber milli değerleri yaşatmamızın önemini vurguladık. Müftümüz nezdinde, Bütün din görevlilerimizin haftasını canı gönülden kutluyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.’’ dedi.

Seydişehir Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimi, Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeni ile İlçe Müftüsü Adem Bebek’i ziyaret etti.

CHP ilçe başkanı Orhan Özel, yönetim Kurulu üyelerinden Muhittin Ulutaş ve Ramazan Soyluoğlu müftü Bebek’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunuldu.

Başkan Orhan Özel, ‘’Yaşanılan sorunları ve Diyanet İşleri Başkanlığının gerçek anlamda önemini ve yapabilecek katkılar konusunda görüşmeler yaptık. Dini değerlerle beraber milli değerleri yaşatmamızın önemini vurguladık. Müftümüz nezdinde, Bütün din görevlilerimizin haftasını canı gönülden kutluyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.